Garanti og service

Finn ut hvordan du får Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.
Finn informasjon om en serviceordre du har sendt inn for Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren.
Finn ut hvordan du finner serienumrene på Xbox 360-konsollen og Kinect-sensoren. Finn også ut hvor du finner konsoll-ID-en for Xbox 360.
Vi oppfordrer alle eiere til å resirkulere Xbox 360-konsoller, tilbehør, emballasje og batterier. Det er enkelt og viser miljøansvar. Finn resirkuleringsløsninger som er sponset av Microsoft, i nærheten av der du bor.
Hvis et Microsoft Xbox 360-tilbehør må repareres, pakker og sender du det til et Microsoft-servicesenter som beskrevet her.

Kundestøtteressurser