Garanti og service

Learn how to get you Xbox 360 console or Kinect sensor serviced.
Finn informasjon om en serviceordre du har sendt inn for Xbox 360.
Finn ut hvordan du finner serienumrene på Xbox 360-konsollen og Kinect-sensoren. Finn også ut hvor du finner konsoll-ID-en for Xbox 360.
Vi oppfordrer alle eiere til å resirkulere Xbox One-konsoller, Xbox 360-konsoller, tilbehør, emballasje og batterier. Det er enkelt og viser miljøansvar. Finn resirkuleringsløsninger som er sponset av Microsoft, i nærheten av der du bor.

Kundestøtteressurser