Sikkerhet

Hvordan en forelder kan endre innstillingene for personvern og nettsikkerhet for en barnekonto
Finn ut hvordan du kan endre barnets innstillinger for personvern og nettsikkerhet.
Foreldrekontroll på Xbox
Hvis du har barn, finnes det noen enkle måter å styre hvilke spill og hva slags underholdning barna kan se. Finn ut mer om de kraftige verktøyene for å styre innholdet de har tilgang til og kan kjøpe.
Angi foreldrekontroller for Xbox 360
Finn ut mer om funksjonene for foreldrekontroll for Xbox 360-konsollen.
Foreldrekontroller for Xbox Live og Xbox 360-konsollen
Lær det grunnleggende om konfigurering og sikkerhet for Xbox 360-konsollen og Xbox Live.
Spillklassifiseringssystemer som brukes av Xbox 360-konsollen
Finn ut mer om de ulike spillklassifiseringssystemene og foreldrekontroll som brukes av Xbox 360-konsollen.
Slik angir du tidsbegrensning på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du kan angi og bruke Tidsbegrensning for å begrense hvor mye tid familien din bruker på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser