Sikkerhet

Du trenger en forelder for å kunne vise eller endre innstillingene for personvern eller nettsikkerhet
Finn ut hvorfor et barn ikke kan endre sine egne innstillinger for personvern og nettsikkerhet på Xbox.com.
Foreldrekontroll på Xbox
Hvis du har barn, finnes det noen enkle måter å styre hvilke spill og hva slags underholdning barna kan se. Finn ut mer om de kraftige verktøyene for å styre innholdet de har tilgang til og kan kjøpe.
Angi foreldrekontroller for Xbox 360
Finn ut mer om funksjonene for foreldrekontroll for Xbox 360-konsollen.
Oppgradere en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360
Finn ut hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360-konsollen.
Foreldrekontroller for Xbox Live og Xbox 360-konsollen
Lær det grunnleggende om konfigurering og sikkerhet for Xbox 360-konsollen og Xbox Live.
Spillklassifiseringssystemer som brukes av Xbox 360-konsollen
Finn ut mer om de ulike spillklassifiseringssystemene og foreldrekontroll som brukes av Xbox 360-konsollen.
Slik angir du tidsbegrensning på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du kan angi og bruke Tidsbegrensning for å begrense hvor mye tid familien din bruker på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser