Sikkerhet

Finn ut hvorfor et barn ikke kan endre sine egne innstillinger for personvern og nettsikkerhet på Xbox.com.
Hvis du har barn, finnes det noen enkle måter å styre hvilke spill og hva slags underholdning barna kan se. Finn ut mer om de kraftige verktøyene for å styre innholdet de har tilgang til og kan kjøpe.
Finn ut hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto.
Lær det grunnleggende om konfigurering og sikkerhet for Xbox-konsollen og Xbox Live.
Finn ut hva du må gjøre hvis du ønsker å bruke de samme innstillingene for Xbox One-konsollen som for Xbox 360-konsollen.
Finn ut mer om de ulike spillklassifiseringssystemene og foreldrekontroll som brukes av Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser