System

Lyd Video

Har bildet på TV-en fryst eller forsvunnet? Er TV-bildet misfarget eller flimrende? Er grafikken misformet? Har du lyd uten bilde, eller bilde uten lyd? Klikk her for koblinger til løsninger på disse og andre problemer.
Finn ut mer om video- og lydavspilling for Xbox 360-konsollen
Finn ut hva du må gjøre hvis du har problemer med å spille av innhold fra et kamera eller en annen bærbar enhet på en Xbox 360-konsoll.
Hvis du ser en tom skjerm når du slår på Xbox 360-konsollen, kan det hende at du må endre videoinngangen på TVen slik at den samsvarer med den som konsollen er koblet til.
Finn ut hvordan du løser skjermproblemer på Xbox 360, for eksempel skjermartefakter, fordreide former og grønn og lilla pikselering.
Finn ut hvordan du kobler til og konfigurerer digital lyd på Xbox 360-konsollen.
En trinnvis gjennomgang for A/V-nybegynnere, som forklarer hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til TV-en eller skjermen.
Finn ut hvordan du feilsøker feil som forekommer når Xbox 360 E-konsollen starter på nytt eller TVen mister bildet når du bytter innganger til TVen.
Finn ut hvordan du endrer Xbox 360-konsollens innstillinger for å forbedre bildekvaliteten på en TV eller skjerm som er tilkoblet en Xbox 360-konsoll.
Du kan strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen ved hjelp av Windows Media Player, Xbox Music eller Xbox Video. Slik gjør du det.
Hvis du har problemer eller får en feilmelding når du prøver å spille av en DVD-film på Xbox 360-konsollen, kan du forsøke følgende.
Xbox 360-statuskodefeil under avspilling av videoer eller filmer
Finn ut hvordan du viser bilder eller lysbildefremvisninger på Xbox 360-konsollen.
Du kan spille av DVDer på Xbox 360-konsollen. Finn ut mer om DVD-sonekoder, formater og hvilke platetyper som støttes av Xbox 360-konsollen.
Hvis du har et stereoanlegg eller en annen A/V-mottaker, kan du bruke den sammen med Xbox 360 for fantastisk lydkvalitet! Slik gjør du det.

Kundestøtteressurser