Windows Media Center

Bruke Windows Media Center-fjernkontrollen med Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center-fjernkontrollen slik at du kan styre Windows Media Center-funksjoner på Xbox 360-konsollen.
Windows 7: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TV-en.
Feilmeldingen "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" på Xbox 360
Finn ut hvordan du løser problemet i feilmeldingen "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center", slik at du kan koble Xbox 360 til PCen.
Windows Vista: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker Windows Media Center til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser