Windows Media Center

Windows 7: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TV-en.
Mapper som overvåkes som standard med Xbox 360 som Windows Media Extender-enhet
Finn ut hvilke mapper som overvåkes på datamaskinen som standard, når du bruker Xbox 360-konsollen som en Windows Media Center Extender-enhet.
Windows Vista: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker Windows Media Center til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen.
Windows 8: Konfigurere Xbox 360 som en Windows Media Center extender-enhet
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center med datamaskiner som kjører Windows 8, slik at du kan strømme musikk, bilder og video til Xbox 360-konsollen.
Bruke Windows Media Center-fjernkontrollen med Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center-fjernkontrollen slik at du kan styre Windows Media Center-funksjoner på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser