Windows Media Center

Windows 7: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TV-en.
Windows Vista: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker Windows Media Center til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen.
Feilsøke tilkoblingen mellom Windows Media Center og Xbox 360
Finn ut hvordan du feilsøker de vanligste feilene som du kan oppleve når du bruker Windows Media Center med Xbox 360.
Windows 8: Konfigurere Xbox 360 som en Windows Media Center extender-enhet
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center med datamaskiner som kjører Windows 8, slik at du kan strømme musikk, bilder og video til Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser