Xbox Live

Populære emner

Med Xbox Live-meldinger, -chat og -spillergrupper kan du kommunisere med venner og andre spillere. Finn ut hvordan du aktiverer chat, og hvilket tilbehør du trenger
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke hører noen når du bruker chat i spill eller partychat i Xbox Live.
Hvis du har problemer med å koble til Xbox Live eller opplever treg tilkobling eller tilkobling med lav kvalitet, kan du prøve disse løsningene for å løse problemet.
Få hjelp med å koble Xbox-konsollen til Xbox Live ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling.
Hvis du får feilmelding når du kjører tilkoblingstesten for Xbox LIVE, kan du se etter tilsvarende feilmelding her for å finne løsninger på tilkoblingsproblemene dine.
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis du mottar en NAT-feil eller ikke kan høre vennene dine online, eller hvis du ikke kan delta i eller være vert for et online-spill med flere spillere.
Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360 og mye mer. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.
Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feil 80151012 når du prøver å bruke Microsoft-kontoen din på Xbox Live.

Kundestøtteressurser