Xbox Music: Funksjoner

Finn ut hvordan du bruker Xbox Music-skyen.
Finn ut hvordan du synkroniserer musikken din med nettskyen.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PC-en. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Hør på og strøm musikk på Xbox 360 med Xbox Music-appen. Med et Xbox Music Pass kan du strømme tusenvis av sanger.
Hvis du er uavhengig musiker eller artist, kan du finne ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music Store.
Med Xbox Music Pass får du ubegrenset tilgang til flere millioner sanger. Strøm eller last ned så mye du vil. Lytt til musikk på PCen, nettbrettet, telefonen eller Xbox-konsollen.

Kundestøtteressurser