Logg på
Del denne siden

Android

Finn ut hvilke Xbox 360-spill som ikke lenger er tilgjengelige for spilling på Internett.
Finn ut hvordan du løser problemer med SmartGlass- og Min Xbox Live-apper på en Android-enhet.
Finn ut mer om hvordan Xbox Music og OneDrive fungerer sammen.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser