Android

Finn ut hvilke Xbox 360-spill som ikke lenger er tilgjengelige for spilling på Internett.
Finn ut hva du kan gjøre hvis Xbox Music-appen krasjer på Android-enheten din.
Finn ut hvordan du løser problemer med SmartGlass- og Min Xbox Live-apper på en Android-enhet.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut hvordan du lager en spilleliste for favorittmusikken i Xbox Music på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan spille av musikk på Android-enheten i frakoblet modus.
Finn ut mer om hvordan Xbox Music og OneDrive fungerer sammen.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PC-en. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Hvis du er uavhengig musiker eller artist, kan du finne ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music Store.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser