Android

Finn ut hvordan du lager en spilleliste for favorittmusikken i Xbox Music på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
Finn ut hvordan du synkroniserer musikken din med nettskyen.
Finn ut hvordan du bruker Xbox Music-skyen.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut mer om Xbox Music, inkludert Music-appen, Music Pass og Music Store.
Hvis du er en uavhengig musiker eller artist, finn ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music-butikken.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan spille av musikk på Android-enheten i frakoblet modus.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser