Android

Finn ut hvilke Xbox 360-spill som ikke lenger er tilgjengelige for spilling på Internett.
Finn ut hva du kan gjøre hvis Xbox Music-appen krasjer på Android-enheten din.
Finn ut hvordan du løser problemer med SmartGlass- og Min Xbox Live-apper på en Android-enhet.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut hvordan du lager en spilleliste for favorittmusikken i Xbox Music på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan spille av musikk på Android-enheten i frakoblet modus.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PC-en. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Hvis du er uavhengig musiker eller artist, kan du finne ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music Store.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser