Android

Finn ut hva du kan gjøre hvis Xbox Music-appen krasjer på Android-enheten din.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut hvordan du lager en spilleliste for favorittmusikken i Xbox Music på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan spille av musikk på Android-enheten i frakoblet modus.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PCen. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Finn ut hvordan du bruker Xbox Music-skyen.
Hvis du er en uavhengig musiker eller artist, finn ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music-butikken.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser