iOS

Vil du spille Xbox Music-innhold på iPhone eller en iOS-basert enhet? Finn ut hvordan du laster ned musikk, oppretter spillelister med mer.
Finn ut hvordan du lager en spilleliste for favorittmusikken i Xbox Music på en iPhone.
Finn ut hvordan du synkroniserer musikken din med nettskyen.
Finn ut hvordan du bruker Xbox Music-skyen.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PCen. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Hvis du er en uavhengig musiker eller artist, finn ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music-butikken.
Slik legger du til bandets bilder og informasjon på Xbox Music.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser