Kinect for Windows

Vis informasjon om Kinect for Windows for programvareutviklere.
Vis informasjon om reparasjon av Kinect for Windows-sensoren.
Driver du med feilsøking av Kinect for Windows-sensoren? Trenger du å laste ned SDK? Les mer her.
Vis kjente problemer og feilsøkingstips for Kinect for Windows.
Vis systemkrav og konfigureringsinformasjon for Kinect for Windows.
Finn ut hva du skal gjøre når Windows-programmet er koblet til en Kinect for Xbox 360-sensor.
Finn ut hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager en feil på Kinect for Windows-sensoren.
Finn ut hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager en frakoblet Kinect for Windows-sensor.
Finn ut hva du skal gjøre når Windows-programmet leter etter, men ikke finner en Kinect for Windows-sensor.
Finn ut hva du skal gjøre når Windows-programmet ikke gjenkjenner Kinect for Windows-sensoren.
Finn ut hva du skal gjøre når Windows-programmet ikke klarer å kommunisere med Kinect for Windows-sensoren.
Finn ut hva du skal gjøre når du har to Windows-programmer som krever en Kinect for Windows-sensor.

Kundestøtteressurser