Windows

Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows til datamaskinen og hvordan du kobler den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen.
Har du problemer med Xbox-håndkontrolleren for Windows? Finn ut hvordan du sjekker håndkontrollerens krav, oppdaterer drivere og endrer innstillinger.
Finn ut hvordan du legger til din egen musikk i Xbox Music-appen.
Få den beste kvaliteten på PC-spillene dine ved å konfigurere og finjustere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.
Finn ut hvordan du legger til ditt eget innhold i Xbox Video i Windows 8, 8.1 eller RT 8.1.
Games for Windows Live er nå avviklet, men du kan fortsatt finne en rekke spill på din Windows-baserte PC eller enhet.
Last ned og installer Zune-programvaren i Windows, og finn ut mer om systemanbefalinger og personvernopplysninger.
Lær om funksjonene for Xbox på Windows og tilgjengeligheten til Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music og Xbox Video.

Kundestøtteressurser