Windows

Populære emner

Finn ut hvordan du legger til din egen musikk i Xbox Music-appen.
Finn ut hvordan du legger til ditt eget innhold i Xbox Video i Windows 8 eller 8.1 eller Windows RT.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Finn ut hva du kan gjøre hvis musikk du nylig har lagt til, ikke vises i musikksamlingen din.
Få informasjon om utgivelsene for Xbox på Windows.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PCen. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Finn ut hvordan du bruker Xbox Music-skyen.
Finn ut hvordan du synkroniserer musikken din med nettskyen.

Kundestøtteressurser