Logg på
Del denne siden

Windows Phone 7

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan oppdatere eller installere Zune-programvaren på PCen, eller ikke kan oppdatere Zune-spillerprogramvaren.
Finn løsninger på feilene som gjør at enheten ikke gjenkjennes av Zune-programvaren
Finn ut hvordan du spiller, legger til og sletter Zune-samlinger når du bruker programvaren Zune Music + Video.
Finn ut hvordan du abonnerer på og spiller av podcaster i programvaren Zune Musikk + Video.
Finn ut mer om trådløs synkronisering av innhold fra Zune-programvaren til en Zune-spiller.
Beskrivelse av Zune-tjenester som er tilgjengelige i ditt område.

Kundestøtteressurser