Windows Phone 7

Populære emner

Last ned Zune-programvaren, og lær om systemanbefalinger og personvernopplysninger.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan oppdatere eller installere Zune-programvaren på PCen, eller ikke kan oppdatere Zune-spillerprogramvaren.
Finn løsninger på feilene som gjør at enheten ikke gjenkjennes av Zune-programvaren
Finn løsninger på feil som oppstår når du prøver å installere Zune-programvaren på PCen
Finn ut hvordan du bruker Xbox Live-kontoen på Windows Phone 7 til å spille omgangsbaserte spill, spore prestasjoner og koble til Xbox Live-venner.

Kundestøtteressurser