Windows Phone 7: Populære emner

Finn løsninger på feilene som gjør at enheten ikke gjenkjennes av Zune-programvaren
Finn ut mer om nettverksportene som blir brukt av Zune-programvare.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan oppdatere eller installere Zune-programvaren på PCen, eller ikke kan oppdatere Zune-spillerprogramvaren.
Finn ut hvordan du spiller, legger til og sletter Zune-samlinger når du bruker programvaren Zune Music + Video.

Kundestøtteressurser