Windows Phone 8

Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PC-en. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan du får det på Windows Phone slik at du har tilgang til ubegrenset musikk for nedlasting eller direkteavspilling. En gratis 30-dagers prøveversjon er tilgjengelig.
Finn ut hvordan du oppretter og administrer spillelister på Windows Phone 8.
Finn ut hvordan du administrerer Xbox Music-samlingen din på Windows Phone 8.

Kundestøtteressurser