Logg på
Del denne siden

Windows: Populære emner

Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Få den beste kvaliteten på PC-spillene dine ved å konfigurere og finjustere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.
Har du problemer med Xbox-håndkontrolleren for Windows? Finn ut hvordan du sjekker håndkontrollerens krav, oppdaterer drivere og endrer innstillinger.
Finn ut hvordan du legger til din egen musikk i Xbox Music-appen.
Lær om funksjonene for Xbox på Windows og tilgjengeligheten til Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music og Xbox Video.
Finn ut hvordan du legger til ditt eget innhold i Xbox Video i Windows 8, 8.1 eller RT 8.1.
Games for Windows Live er nå avviklet, men du kan fortsatt finne en rekke spill på din Windows-baserte PC eller enhet.
Finn ut hva du kan gjøre hvis musikk du nylig har lagt til, ikke vises i musikksamlingen din.
Finn ut hva du må gjøre hvis du har problemer med å bruke Xbox Music i Windows 8.1.
Finn ut hvordan du kan oppdatere et Xbox på Windows-spill eller Xbox på Windows Games-programvaren.

Kundestøtteressurser