Logg på
Del denne siden

Windows: Populære emner

Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Har du problemer med Xbox-håndkontrolleren for Windows? Finn ut hvordan du sjekker håndkontrollerens krav, oppdaterer drivere og endrer innstillinger.
Her er en veiledning om hvordan du kalibrerer Xbox 360-håndkontrolleren for bruk på Windows-baserte datamaskiner.
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Finn ut hvordan du legger til din egen musikk i Xbox Music-appen.
Få den beste kvaliteten på PC-spillene dine ved å konfigurere og finjustere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.
Lær om funksjonene for Xbox på Windows og tilgjengeligheten til Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music og Xbox Video.
Finn ut hvordan du legger til ditt eget innhold i Xbox Video i Windows 8, 8.1 eller RT 8.1.
Last ned og installer Zune-programvaren i Windows, og finn ut mer om systemanbefalinger og personvernopplysninger.
Games for Windows Live er nå avviklet, men du kan fortsatt finne en rekke spill på din Windows-baserte PC eller enhet.
Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 80070005 når du prøver å laste ned eller strømme en video fra Xbox Video.

Kundestøtteressurser