Logg på
Del denne siden

Xbox på Internett

Finn ut hvordan du oppretter en spilleliste i Xbox Music på music.xbox.com.
Finn ut mer om Xbox Music Pass og hvordan det kan gi deg ubegrenset direkteavspilling og nedlasting av musikk.
Finn ut mer om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du laste ned musikk og spille den av når du er på farten eller på PC-en. Du kan også spille av musikk gjennom nettskyen.
Hvis du er uavhengig musiker eller artist, kan du finne ut hvordan du selger musikken din i Xbox Music Store.
Slik legger du til bandets bilder og informasjon på Xbox Music.
La oss høre dem! Forslagene dine hjelper oss med å forstå hvordan du bruker appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan stemme på andre forslag også.

Kundestøtteressurser