Tilbehør

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows til datamaskinen og hvordan du kobler den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen.
Koble en Xbox One-kontroller til en Windows-PC
Finn ut hvordan du kobler Xbox One-kontrolleren til en Windows-PC.
Alt om den trådløse Xbox-adapteren for Windows
Finn ut alt du trenger å vite om den trådløse Xbox-adapteren for Windows, inkludert informasjon om funksjoner, konfigurasjon, feilsøking og reparasjon.
Feilsøke Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Har du problemer med Xbox 360-håndkontrolleren for Windows? Finn ut hvordan du sjekker håndkontrollerens krav, oppdaterer drivere og endrer innstillinger.
Konfigurere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Få den beste kvaliteten på PC-spillene dine ved å konfigurere og finjustere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.
Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut mer om hvordan du bruker Xbox 360-håndkontrolleren i Windows, og finn ut hvor du får hjelp med feilsøking.

Kundestøtteressurser