Tilbehør

Koble en kabelbasert håndkontroller for Xbox 360 til PC-en
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows til datamaskinen og hvordan du kobler den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen.
Slik kobler du en Xbox One trådløs kontroller til en PC
Finn ut hvordan du kobler en Xbox One trådløs kontroller til PC-en.
Alt om den trådløse Xbox-adapteren for Windows
Finn ut alt du trenger å vite om den trådløse Xbox-adapteren for Windows, inkludert informasjon om funksjoner, konfigurasjon, feilsøking og reparasjon.
Feilsøke Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Har du problemer med Xbox 360-håndkontrolleren for Windows? Finn ut hvordan du sjekker håndkontrollerens krav, oppdaterer drivere og endrer innstillinger.
Konfigurere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Få den beste kvaliteten på PC-spillene dine ved å konfigurere og finjustere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.

Kundestøtteressurser