Tilbehør

Koble til og feilsøke Bluetooth på den trådløse Xbox One-kontrolleren
Få hjelp til å koble den trådløse Xbox-kontrolleren til Windows 10 via Bluetooth og løse problemer med Bluetooth-tilkobling.
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows til datamaskinen og hvordan du kobler den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen.
Koble en trådløs Xbox One-kontroller til en Windows-PC
Finn ut hvordan du kobler den trådløse Xbox-kontrolleren til en Windows-PC.
Alt om den trådløse Xbox-adapteren for Windows
Finn ut alt du trenger å vite om den trådløse Xbox-adapteren for Windows, inkludert informasjon om funksjoner, konfigurasjon, feilsøking og reparasjon.
Feilsøke Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Har du problemer med Xbox 360-håndkontrolleren for Windows? Finn ut hvordan du sjekker håndkontrollerens krav, oppdaterer drivere og endrer innstillinger.
Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du bruker Xbox 360-håndkontrolleren i Windows, og finn ut hvor du får hjelp med feilsøking.
Oppdatere Xbox One-kontrolleren i Windows 10
Finn ut hvordan du oppdaterer og får kontrollerforbedringer for den trådløse Xbox One-kontrolleren ved å bruke appen for tilbehør for Xbox One.
Kalibrere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Denne siden inneholder en veiledning for hvordan du kalibrerer Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.

Kundestøtteressurser