Spilling i Windows 10

Feilsøke problemer med spilling på Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill på Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
Feilsøking av nedlastbart innhold i Windows 10
Få hjelp hvis du har problemer med å spille nedlastbart innhold fra Xbox Live på Windows 10-enheten din.
Slik strømmer du spill i Xbox-appen i Windows 10
Finn ut mer om strømming av spill i Xbox-appen i Windows 10.
Feilsøking av strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med strømming av spill med Xbox-appen på Windows 10.
Forbedre ytelsen for strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten når du strømmer spill med Xbox-appen til Windows 10.
Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?
Finn ut hvor du skal gå og hvordan du laster ned spill for Windows 10.

Kundestøtteressurser