Spilling i Windows 10

Feilsøke problemer med spilling på Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill på Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
Feilsøking av nedlastbart innhold i Windows 10
Få hjelp hvis du har problemer med å spille nedlastbart innhold fra Xbox Live på Windows 10-enheten din.
Slik strømmer du spill i Xbox-appen i Windows 10
Finn ut mer om strømming av spill i Xbox-appen i Windows 10.
Feilsøking av strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med strømming av spill med Xbox-appen på Windows 10.
Slik administrerer du Mine spill-listen i Xbox-appen på Windows 10
Finn ut mer om Mine spill-listen i Xbox-appen i Windows 10, inkludert hvordan du legger til, fjerner og administrerer spill.
Spillet fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet
Finn ut hva du kan gjøre når et spill du spiller fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet.
Error AP501 occurs when launching Forza Motorsport 6: Apex
Learn what to do if you see error AP501 when you try to launch Forza Motorsport 6: Apex.
Error AP601 occurs when launching Forza Motorsport 6: Apex
Learn what to do if you see error AP601 when you try to launch Forza Motorsport 6: Apex.
Spillspesifikk hjelp for Windows 10
Spillspesifikk hjelp, for eksempel instruksjoner og opplæring, er tilgjengelig fra spillutviklere. Kundestøtte for Xbox hjelper deg hvis du har problemer med kjøp, tilkoblinger og nedlastbart innhold i spill.
Forbedre ytelsen for strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten når du strømmer spill med Xbox-appen til Windows 10.
Advarsel om fotosensitive anfall
Vær oppmerksom på at noen mennesker kan oppleve fotosensitive epileptiske anfall når de ser på videospill.

Kundestøtteressurser