Spilling i Windows 10

Feilsøke problemer med spilling på Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill på Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
Feilsøking av nedlastbart innhold i Windows 10
Få hjelp hvis du har problemer med å spille nedlastbart innhold fra Xbox Live på Windows 10-enheten din.
Slik strømmer du spill i Xbox-appen i Windows 10
Finn ut mer om strømming av spill i Xbox-appen i Windows 10.
Forbedre ytelsen for strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten når du strømmer spill med Xbox-appen til Windows 10.
Avvikling av Games for Windows Live
Games for Windows Live er nå avviklet, men du kan fortsatt finne en rekke spill på din Windows-baserte PC eller enhet.
Feilsøking av strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med strømming av spill med Xbox-appen på Windows 10.
Feilsøke problemer med spillyd eller video på 10
Finn ut hvordan du løser problemer spillyd eller video på Windows 10.
Spillet fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet
Finn ut hva du kan gjøre når et spill du spiller fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet.
Slik administrerer du Mine spill-listen i Xbox-appen på Windows 10
Finn ut mer om Mine spill-listen i Xbox-appen i Windows 10, inkludert hvordan du legger til, fjerner og administrerer spill.
Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?
Finn ut hvor du skal gå og hvordan du laster ned spill for Windows 10.
Installere Xbox-spill i Windows 10
Finn ut hvordan du installerer Xbox-spill i Windows 10.

Kundestøtteressurser