Søk etter feilkoder og statuskoder

Hvis du har fått en feilkode eller statuskode, må du skrive den inn nøyaktig slik den vises.

Eksempler: “E12” eller “0x87df2ee7”.

Obs! Feil- og statuskoder kan genereres av tjenestebrudd. Du kan spare tid ved å sjekke statusen for Xbox Live-tjenesten før du søker etter koden.

Tips for å prøve på nytt:

• Hvis feilkoden begynner med bokstaven "E", kan du prøve å søke etter første del av koden.
    Eksempel: For "E305 00000000 80000001" søker du etter "E305".
  • Hvis feilkoden er 24 sifre lang, kan du prøve å søke etter de siste 8 sifrene.
    Eksempel: For "Feil 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746" (der bokstaven "x" kan være et hvilket som helst nummer), søker du etter "80072746".

Hvilken enhet får du feilen på?

Feilkode:

Velg en enhet

Skriv innlegg i forumene
Mange takk. Innlegget vises nå i støtteforumene for Xbox «her»
Beklager, det oppstod en feil. Prøv å publisere innlegget senere.
Vennligst velg en enhet, og skriv inn feilkoden før du trykker på del knappen.