Xbox One-prestasjoner og -utfordringer

Oversikt

Finn ut mer om prestasjoner, utfordringer og hvordan du tjener deg opp premier og øker poengsummen din på Xbox One-konsollen. Hvis du trenger hjelp med å se eller låse opp Xbox One-prestasjoner og -utfordringer, kan du ta en titt på Problemer med prestasjoner og utfordringer på Xbox One.

Løsninger

Hva er prestasjoner?

Prestasjoner er premier for å fullføre bestemte aktiviteter i et spill. Handlingene som kreves for å tjene en prestasjon, varierer fra spill til spill, og de begrenses bare av utviklerens kreativitet. Når du fullfører prestasjoner, tjener du poeng og potensielt andre premier.

Obs! Du må være koblet til Xbox Live for å kunne låse opp prestasjoner og forbedre poengsummen din. Hvis du oppfyller kravene for en prestasjon mens du er frakoblet, låses den opp så snart du kobler til. Hvis du har meldt deg på Xbox Live Rewards, kan du tjene deg opp potensielle premier ved å låse opp prestasjoner og forbedre poengsummen din. Du kan finne ut mer på Xbox Live Rewards.

Hva er utfordringer?

Utfordringer er tidfestede oppgaver i spill og apper. De minner om prestasjoner, men går hovedsaklig ut på å fullføre nye oppgaver. Utfordringer forbedrer ikke poengsummen, men kan føre til andre premier.

Hvordan sporer jeg spillprestasjoner?

Når du spiller et spill, kan du sidestille Prestasjoner-appen for å gjøre følgende:

• Se gjeldende fremdrift i prestasjoner for spillet
  • Feste en prestasjon for å følge med på fremdriften
  • Søke etter hjelp på nettet for å fullføre prestasjoner

Sidestille Prestasjoner-appen

1. Start spillet du vil spille.
  2. Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren din.
  3. Velg Achievements Tracker fra listen over apper som kan sidestilles.

Trykk A i en prestasjon for å få frem alternativet for å feste den på toppen av listen eller søke etter hjelp for prestasjoner.

Hvordan viser jeg prestasjonene mine?

Du kan se hvilke prestasjoner og utfordringer som er tilgjengelige, ved å gå til prestasjonsområdet under profilen din:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Vis profil under Pålogging øverst.
  3. Bla mot høyre til Prestasjoner.

Spillene du har spilt nyligst, vises øverst under Prestasjoner. Velg et spill hvis du vil vise mer informasjon om det.

Hvordan viser jeg venners prestasjoner?

Du kan se prestasjonene som vennene dine har oppnådd, ved å vise profilen deres. Velg ganske enkelt navnet under Venner på guiden, og velg deretter Vis profil.