Ta skjermbilder på Xbox One

Med skjermbilder kan du forevige øyeblikk som du vil lagre og dele.

Ta et skjermbilde

Du kan ta et skjermbilde ved å si «Xbox, ta et skjermbilde», eller, hvis du bruker Cortana, «Hey Cortana, ta et skjermbilde.» For å ta et skjermbilde med kontrolleren, dobbelttrykker du på Xbox-knappen , og trykker på Y -knappen .

Merk Xbox tar opp skjermbilder når du dobbelttrykker på Xbox-knappen . Når du trykker Y-knappen , lagres bildet.

Dele eller vise skjermbildene

Skjermbildene dine er tilgjengelige i Spill-DVR, der du kan bruke skjermbildene som bakgrunn eller dele dem med andre på mange forskjellige måter. Hvis du vil bruke et skjermbilde som bakgrunnsbilde på Xbox-konsollen, gjør du følgende:

1. Hjem, gå til høyre og velg Mine spill & apper.
  2. Velg Apper, og velg deretter Spill-DVR.
  3. Velg Vis alle opptak, og deretter skjermbildet du vil bruke som bakgrunnsbilde.
  4. Trykk på Meny-knappen , og velg  Bruk som bakgrunn.

Du kan også dele skjermbildet i aktivitetsfeeden din, i en melding, i utstillingen din, på Twitter eller på OneDrive ved å gjøre følgende:

1. Hjem, gå til høyre og velg Mine spill & apper.
  2. Velg Apper, og velg deretter Spill-DVR.
  3. Velg Vis alle opptak, velg På Xbox Live i den første filterboksen, og velg deretter skjermbildet du ønsker å bruke.
  4. Trykk på  Meny -knappen , og velg deretter  Del.

Merk Deling og lagring av skjermbilder vil kun være tilgjengelig hvis du har et aktivt Xbox Live Gold-abonnement, eller hvis du utfører handlingen på  hjemmekonsollen til et annet Xbox Live Gold-abonnent. For mer informasjon, se  Bruke Xbox Live Gold-delingsfunksjoner på Xbox One.