Koble til Xbox Live-kontoen med Xbox on Windows-spill

Oversikt

Ved hjelp av Xbox on Windows-spill kan du bruke Xbox Live-funksjoner, for eksempel Prestasjoner og muligheten til å dele spillhistorikken. Finn ut hvordan du kobler til Xbox Live med Xbox on Windows-spill.

Krav for tilkobling til Xbox Live

Hvis du vil koble til Xbox Live fra et Xbox on Windows-spill, trenger du følgende:

Obs!

• Du får den beste ytelsen ved å bruke Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen for alle apper og spill du logger på. Hvis du bruker en annen Microsoft-konto, blir du kanskje bedt om å endre påloggingsinformasjonen når du veksler mellom apper.
  • Hvis Microsoft-kontoen du bruker til å logge på med, ikke er knyttet til Windows 8-påloggingen, blir du bedt om å oppgi brukernavn og passord når du starter Live-aktiverte spill.

Koble til Xbox Live fra et Xbox on Windows-spill

Hvis du starter et Xbox on Windows-spill for første gang og Microsoft-kontoen allerede er knyttet til Windows 8-påloggingen, blir du bedt om å aktivere spillet slik at det kobler til Xbox Live.

Hvis Microsoft-kontoen ennå ikke er knyttet til Windows 8-påloggingen, blir du bedt om å legge til Microsoft-kontoen i Xbox on Windows-spillet.

Logg på ved hjelp av påloggingsinformasjonen for Microsoft-kontoen, som er knyttet til Xbox Live-profilen.

• Klikk Ja for å aktivere spillet for å koble til.
  • Hvis du klikker Nei, kan du likevel endre disse innstillingene senere fra spillets Innstillinger-perle.

Har du problemer med tilkobling til Xbox Live?

Hvis du har problemer med å koble til Xbox Live fra Windows on Xbox-spill, kan du se Koble til Xbox Live fra en PC.