Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One

Enkelte flerspillerspill støtter krysspilling, slik at personer på Xbox One kan spille med personer på PC-er, og omvendt. Enkelte spill som støtter krysspilling lar deg deaktivere den. Se i innstillingene i spillet hvis du bare vil spille med personer som bruker samme enhet som deg.

Xbox Play Anywhere – som lar deg velge om du vil spille et spill du eier, på Xbox eller i Windows – er en relatert funksjon. Ikke alle Play Anywhere-spill støtter krysspilling: Utgavene av et spill kan kanskje være bare for Xbox eller PC, selv når dette spillet lar deg spille med personer som bruker den andre versjonen. (Hvis du har spørsmål om Xbox Play Anywhere, kan du se Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill.)

Du kan se om spillet støtter krysspilling, ved å se informasjonen i Microsoft Store om Xbox One-spill eller Windows-spill.

Feilsøking

• Pass på at spillet støtter krysspilling. Se i spilldetaljene på nettet, eller spør noen i spillfellesskapene.
  • Kontroller at du er logget på Xbox Live, og at Xbox Live-tjenesten er oppe og går.
  • Kontroller at vennene dine er på nettet og koblet til Xbox Live.
  • Kontroller at andre nettenheter på nettverket ikke virker forstyrrende på spillet.
  • Be vennene dine om å følge samme fremgangsmåte. Problemet kan være hos dem.

Står du fortsatt fast? Få hjelp til å feilsøke nettverket for Xbox One eller Windows 10.