Følg et spill på Xbox One

Hold deg oppdatert på de siste nyhetene og videoklippene fra favorittspillene dine. Bare velg Følg fra spillområdet for favorittspillene dine, så vises alle de relevante innleggene i aktivitetsfeeden din.

Eksempel på spillområdeskjerm, med Følg-alternativet valgt

For å vise spillområdet for et spill:

• Fra Hjem-skjermen
    Velg Spillområde for nylig spilte spill.
  • I Store
    Velg Spillområde når du søker etter et spill i Store.
  • Fra Stifter eller Mine spill og apper
    For å vise et spillområde fra Stifter eller Mine spill og apper merker du spillet, trykker menyknappen på kontrolleren og velger deretter Gå til spillområdet.