Games for Windows Live

Games for Windows Live er en app du kan bruke til å koble til Xbox Live-tjenesten fra Windows 7-, Windows 8- og Windows 8.1-enheter. Dette betyr at du kan bruke Xbox-gamertagen til å spille støttede Games for Windows Live-spill på nettet.

Hvis du har en Windows 7-, Windows 8- eller Windows 8.1-enhet, klikker du her og følger deretter fremgangsmåten for å installere Games for Windows Live-appen.

Hvis du har en Windows 10-enhet, kan du nå bruke Xbox-appen til å koble til Xbox Live-tjenesten. Gå til Logge på Xbox-appen i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon om Xbox-appen, og se også Installere Xbox-spill i Windows 10.

Hvis du har problemer med å installere Games for Windows Live-appen eller koble til Xbox Live-tjenesten, kan du se Feilsøke tilkoblingsproblemer for Games for Windows Live.

Du finner et utvalg av tilgjengelige spill for Windows på siden for Windows-spill.

Hvis du vil se andre spillalternativer, kan du se følgende: