Installere spill på Xbox One

Uansett om du kjøper et spill på plate eller laster det ned fra Xbox Games Store, må du installere det på harddisken i konsollen før du kan spille det.

På denne siden

Installere spill fra en plate

Når du setter inn en spillplate, kontrollerer konsollen om spillet allerede er installert. Hvis ikke blir du bedt om å installere spillet.

Obs!  Du blir kanskje også bedt om å laste ned en oppdatering til spillet før du kan spille det.

Installere spill fra Xbox Games Store

Når du laster ned et spill fra Xbox Games Store, installeres det automatisk. Spillet vises i -delen av Mine spill og apper mens det lastes ned og installeres.

Hvis du vil installere spillet senere, bruker du delen Klar til å installere lengst til høyre i Mine spill og apper.

Installere spill på nytt

Før du kan installere et spill på nytt, må du avinstallere det fra harddisken i konsollen. Slik avinstallerer du et spill:

1. Velg Mine spill og apper fra Hjem på Xbox-konsollen.
  2. Velg Spill.
  3. Merk spillet du vil avinstallere, trykk menyknappen , og velg deretter Administrer spill.
  4. Velg Administrer alle, velg Avinstaller alle, og velg deretter Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller laste ned på nytt fra Xbox Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, blar du mot høyre i Mine spill og apper og velger spillet fra delen Klar til å installere. Du kan også finne spillet ved å søke etter det i Store.

Hva du må gjøre hvis spillinstallasjonen stopper i en lang periode

Hvis du prøver å installere et spill og installasjonen stopper i en lang periode, kan du se Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate.

Vanlige spørsmål

Må jeg installere hele spillet på harddisken før jeg kan spille det?

Nei. Noen Xbox One-spill er ganske store. Det kan ta en god stund å installere et helt spill, spesielt hvis du laster det ned. Du kan starte alle spill før installasjonen er fullført, men alle funksjonene er ikke tilgjengelige med en gang. Hvis du følger med på nedlastingen i - eller Spill-delen i Mine spill og apper, ser du at «Laster ned» endres til «Klar til å starte» når du kan begynne å spille.