Installere, spille eller slette et spill på Xbox 360-harddisken

Oversikt

I denne artikkelen finner du beskrivelser av hvordan du installerer, spiller eller sletter et spill på Xbox 360-harddisken.

På denne siden

Obs!

• Du trenger 4 til 8 GB ledig diskplass for å installere et Xbox 360-spill på en harddisk.
  • Spillplaten må fortsatt være i CD/DVD-stasjonen når du starter spillet etter at du har installert det på harddisken.
  • Ved å installere spill på harddisken reduserer du tiden det tar å laste spillet og tilgangen til spillplaten.
  • Du kna installere spill på en minnepinne eller en Xbox 360-konsoll med 4 GB lagringsplass. Enkelte spill kommer imidlertid ikke til å bli spilt av på riktig måte.
  • Originale Xbox-spill kan ikke installeres på en Xbox 360-harddisk.

Installere et spill på harddisken

1. Sett inn spillplaten i DVD-spilleren.
Åpne CD/DVD-stasjoner på Xbox 360-konsoller

Obs! Når du har satt inn platen, startes spillet automatisk som standard. Hvis dette skjer, avslutter du det og går tilbake til Xbox Dashboard.

1. Velg spillet i stasjonsskuffen, fra Home-senteret, og trykk deretter X på kontrolleren.
  2. Velg Install.
Overview-fanen for et eksempelspill der alternativet Install er uthevet.
  1. En fremdriftsindikator vises mens spillet installeres på harddisken.

2. Obs! Det kan ta 12 minutter å installere et Xbox 360-spill.

Spille et spill fra harddisken

1. Sett inn spillplaten i DVD-spilleren.
  2. Velg spillet i stasjonsskuffen, fra Home-senteret, og trykk deretter A.
    Obs! Spillplaten må være i DVD-spilleren, selv om du har installert spillet på harddisken. Spillet spilles automatisk fra harddisken, men platen må være satt inn.

Slette et enkeltspill fra harddisken

1. Sett inn spillplaten for spillet du vil slette fra harddisken.
  2. Velg spillet i stasjonsskuffen, fra Home-senteret, og trykk deretter Y.
  3. Velg Delete.
Overview-fanen for et eksempelspill der alternativet Delete er uthevet.

Slette flere spill fra harddisken

1. Gå til Settings-senteret, og velg System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg Hard Drive.
  4. Velg Games.
  5. Velg spillet du vil slette.
Installerte spill og størrelsen deres på en Xbox-harddisk vises på en skjerm. Knappene nederst er Select, Back og Game Options.
  1. Velg Delete.

Frigjøre plass på harddisken

Hvis det ikke er nok plass på Xbox 360-harddisken, får du følgende feilmelding:

Not enough space to install this game. (Ikke nok plass til å installere dette spillet.) It needs [space needed] free space to install. Do you want to clear space? (YES/NO) (JA/NEI)

Klikk YES (JA) for å vise en liste over spill du kan slette. Når du har ryddet nok plass på harddisken, kan du installere det nye spillet.