Administrere Xbox 360-spillbiblioteket

Denne siden beskriver hvordan du skaffer og administrerer spill på Xbox 360-konsollen.

Skaff deg spill fra Xbox Games Store

Du kan bla gjennom Xbox Games Store og legge til spill i konsollens nedlastingskø. Neste gang du kobler konsollen til Xbox Live, starter nedlastingen av elementene i nedlastingskøen.

1. Gå til Xbox Games Store.
  2. Klikk eller trykk Xbox 360-spill.
  3. Bla gjennom spill ved å velge en sjanger under Sjanger eller en klassifisering under Spillklassifisering. Du kan også søke ved å bruke søkeverktøyet og skrive inn navnet på et bestemt spill.
  4. Klikk eller trykk ønsket spill.
  5. Klikk eller trykk koblingen for kjøp eller nedlasting av spillet eller tillegget.
  6. Følg instruksjonene for å kjøpe spillet eller tillegget.

Skaffe spill via konsollen

1. Du kan også skaffe deg spill direkte via Xbox 360-konsollen. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Gå til games, og velg deretter Browse Games eller Search Games.
  3. Bla gjennom eller søk etter spillet, tillegget eller spilldemoen du vil ha, og velg deretter artikkelen du vil laste ned.
  4. Velg Confirm Download.

Hvis du ikke kan laste ned spillet, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned spillet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Spille et nedlastet spill

1. Gå til Games på konsollen, og velg deretter My Games.
  2. Velg spillet du vil spille.

Installere et spill fra en spillplate

1. Gå til startsiden for Xbox.
  2. Sett inn spillplaten i CD/DVD-stasjonen.

Obs!  Når du har satt inn platen, er standardalternativet at spillet starter automatisk. Hvis spillet starter, avslutter du det og går tilbake til Xbox-dashbordet.

3. Velg spillet du vil installere på harddisken.
  4. Trykk X på håndkontrolleren.
  5. Velg Install. Velg lagringsenheten du vil installere spillet på, hvis du blir bedt om det.
Fanen Select a Device vises på en skjerm med Xbox 360-harddisken uthevet.

En fremdriftsindikator vises mens spillet installeres på harddisken. Det kan ta opptil 12 minutter å installere et spill på harddisken.

Obs!
  • Du trenger 4 til 8 GB ledig diskplass for å installere et spill på harddisken.
  • Spillplaten må fortsatt være i CD/DVD-stasjonen når du starter spillet etter at du har installert det på harddisken.
  • Ved å installere spill på harddisken reduserer du tiden det tar å laste spillet og tilgangen til spillplaten.
  • Originale Xbox-spill kan ikke installeres på en Xbox 360-harddisk.

Spille et spill som er installert på harddisken

1. Gå til startsiden for Xbox.
  2. Sett inn spillplaten i CD/DVD-stasjonen.
  3. Velg spillet hvis det ikke starter automatisk.

Obs! Hvis du vil spille et spill som er installert på harddisken, må spillplaten være i CD/DVD-stasjonen. Konsollen kjører det installerte spillet fra harddisken etter at den har kontrollert om det er satt inn en gyldig spillplate i CD/DVD-stasjonen.

Slette spill fra harddisken

1. Gå til Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter Memory Unit.
  3. Velg Games and Apps.
Størrelsen på ulike innholdskategorier på en Xbox 360-harddisk vises på en skjerm der kategorien Games and Apps er uthevet.
  1. Finn og velg spillet du vil slette.
  2. Velg Delete.

Laste ned et spill på nytt

Hvis du sletter et nedlastet spill fra harddisken, kan du laste det ned på nytt fra nedlastingsloggen:

1. Logg på Xbox Live ved å bruke gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
Settings-fanen på Xbox 360-dashbordet vises på en skjerm der Account-fanen er uthevet.
  1. Velg Download History.
  2. Bla gjennom nedlastingsloggen. Hvis du vil laste ned noe på nytt, merker du elementet og velger Download Again.

Obs!  Hvis du vil se belastningene på Xbox Live-kontoen, kan du se Kontrollere abonnements- og transaksjonsloggen for Xbox Live på nettet.