Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr

Oversikt

Du kan kopiere, flytte eller slette innhold, for eksempel lagrede spill, profiler og avatarutstyr, mellom ulike Xbox 360-lagringsenheter. Du kan deretter bruke lagringsenheten til å flytte innholdet til en annen Xbox 360-konsoll.

På denne siden

Kopiere, flytte eller slette enkeltartikler

1. Gå til settings fra startsiden for Xbox, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg lagringsenheten med innholdet du vil kopiere, flytte eller slette:
    • Hard Drive: Harddisken til konsollen.
    • Cloud Saved Games: Lagringsplass på våre Xbox Live-servere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Lagre spillagringene dine i nettskyen.
    • USB Storage Device: En USB-lagringsenhet, for eksempel en minnepinne som er koblet til konsollen. Hvis du vil vite mer om minnepinner, kan du se Kundestøtte for minnepinne for Xbox 360.
    • Memory Unit: En minneenhet som er koblet til den originale Xbox 360-konsollen.
  4. Velg hvilken type innhold du vil kopiere, flytte eller slette:
Størrelsen på ulike innholdskategorier på en Xbox 360-harddisk, for eksempel Games and Apps og Gamer Profiles, vises på en skjerm. Nederst er det knapper kalt Select, Back, Deletion Suggestions og Transfer Content.
  1. Klikk for å velge elementet du vil kopiere, flytte eller slette, i innholdstypen du valgte. Hvis du vil flytte flere elementer samtidig, kan du se Kopiere eller flytte flere elementer ved å bruke alternativet Overfør innhold.
  2. Velg Kopier, Flytt eller Slett.
    • Hvis du skal kopiere eller flytte innhold: Velg lagringsenheten du vil kopiere eller flytte elementet eller elementene til.

Obs!  Når du har kopiert eller flyttet innholdet fra konsollen til en lagringsenhet, går det greit å gjenta dette trinnet, men i stedet velge Slett hvis du vil slette innholdet.

• Hvis du sletter innhold: Klikk Yes for å bekrefte slettingen.

Kopiere eller flytte flere elementer ved å bruke alternativet Transfer Content

Du kan bruke alternativet Transfer Content til å flytte flere artikler mellom lagringsenheter. Slik gjør du det:

Obs!

• Xbox-dashbordet er ikke tilgjengelig under innholdsoverføring.
  • Hvis innholdsoverføringen blir avbrutt av en eller annen grunn, forblir innholdet på kildelagringsenheten, og du kan når som helst starte innholdsoverføringen på nytt.
  • Hvis du har kjøpt en ny Xbox 360-konsoll, kan du bruke alternativet Overfør innhold og overføringskabelen for Xbox 360-harddisker til å flytte Xbox 360-innholdet til den nye konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker.
  1. Gå til innstillinger fra startsiden for Xbox, og velg deretter System.
  2. Velg Lagring.
  3. Merk lagringsenheten som har innholdet du vil overføre, og trykk deretter Y for å vise enhetsalternativene.
  4. Velg Overfør innhold.
Device Options-fanen vises på en skjerm med alternativet Transfer Content uthevet.
  1. Velg lagringsenheten du vil overføre innholdet til.
  2. Velg innholdstypen du vil overføre, og velg deretter Start for å starte overføringen.
Transfer Content-fanen vises på en skjerm med alternativet Gamer Profiles uthevet.

Indikatoren for tilgjengelig plass blir rød: Hvis lagringsenheten du vil overføre innholdet til, ikke har nok plass til innholdet du prøver å overføre, blir indikatoren under Space Available rød, som betyr at du må redusere innholdsmengden du overfører. Slik gjør du det.

1. Velg innholdet du overfører.
    2. Gjør ett av følgende på håndkontrolleren:
      • Slik fjerner du alle elementene: Trykk X.
      • Slik fjerner du enkeltelementer:
        1. Trykk A for å vise enkeltelementer.
        2. Velg elementet eller elementene, og trykk A på nytt.
        3. Trykk B for å gå tilbake til forrige skjerm.
        4. Velg Start for å starte overføringen på nytt.