Voksent innhold mangler fra Xbox Store

Få tilgang til voksent innhold

Voksent innhold vises kanskje ikke i Xbox Store når et barn eller en konto med innholdsbegrensning brukes til å logge på, selv om en voksen uten begrensninger er logget på og er aktiv samtidig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One.

Hvis du vil ha tilgang til voksent innhold, logger du først av en barnekonto eller konto med innholdsbegrensning:

1. Velg profilbildene øverst til venstre på Xbox Home-skjermen ved siden av varslingssentret.
  2. Velg en konto, og velg deretter Sign out. (Denne handlingen sletter ikke kontoen fra Xbox One.)
  3. Prøv å søke i Store en gang til.