Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox

Når du logger på en Xbox One-konsoll og lagrer passordet ditt for første gang, blir denne konsollen din hjemme-Xbox. Du kan gjøre følgende med innstillingen Min hjemme-Xbox:

• Dele spill og nedlastbart innhold du har kjøpt i Store, med alle andre som logger på konsollen. Du kan til og med dele spill du har lastet ned som en del av et abonnement.
  • Dele Xbox Live Gold-abonnementet med alle andre som logger på konsollen.

På hjemme-Xbox-konsollen kan du også spille nedlastede spill mens du reiser, eller hvis det oppstår et nettverks- eller tjenesteavbrudd. Du må passe på at konsollen er angitt som hjemme-Xbox før du kobler fra. Hvis du vil vite mer, kan du se Bruke Xbox One i frakoblet modus.

Hvis du har flere Xbox One-konsoller, eller hvis du logger på flere konsoller, anbefaler vi at du angir den konsollen du bruker oftest, som hjemme-Xbox.

Obs! Du kan bare angi én Xbox-konsoll som hjemme-Xbox. Du kan dele kjøpte spill og Gold med andre brukere bare på hjemme-Xbox-konsollen.

Video: Dele spill og Gold-medlemskap på din hjemme-Xbox

Se videoen Dele spill og Gold-medlemskap på din hjemme-Xbox. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Angi en Xbox One-konsoll som Xbox-hjemmekonsoll

Obs! Du kan bare angi én konsoll som din hjemme-Xbox.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Personalisering.
  5. Velg Min hjemme-Xbox.
  6. Se gjennom informasjonen, og gjør deretter ett av følgende:
    • Velg Gjør dette til min hjemme-Xbox hvis du vil angi at konsollen skal være din hjemme-Xbox.
    • Velg Dette er ikke min hjemme-Xbox hvis du vil fjerne angivelsen.

Kan jeg endre min hjemme-Xbox-konsoll til en annen konsoll?

Du kan endre hvilken konsoll som skal være hjemme-Xbox-konsollen, opptil tre ganger i løpet av en ettårsperiode. Denne perioden fungerer på en rullerende basis og begynner når du endrer hjemme-Xbox-konsollen for første gang. Hvis du for eksempel gjør konsollen til hjemme-Xbox-konsoll for første gang 1. januar og deretter endrer den to ganger, 1. februar og 1. mars, kan du ikke endre den på nytt før 1. januar neste år. Neste gang du kan endre den etter dette, er neste 1. februar og deretter 1. mars. Noter deg datoene når du endrer konsollen til hjemme-Xbox, slik at du vet når du kan endre angivelsen på nytt.

Når du bytter hjemmekonsoll, flyttes alle enhetslisensene for digitalt innhold til den nye hjemme-Xbox-konsollen. Disse enhetslisensene er ikke lenger tilgjengelige på den gamle hjemme-Xbox-konsollen.