Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox

Når du logger på en Xbox One-konsoll og lagrer passordet ditt for første gang, blir denne konsollen din hjemme-Xbox. Du kan gjøre følgende med innstillingen Min hjemme-Xbox:

• Dele spill og nedlastbart innhold du har kjøpt i Store, med alle andre som logger på konsollen. Du kan til og med dele spill du har lastet ned som en del av et abonnement.
  • Dele Xbox Gold-abonnementet med alle andre som logger på konsollen.

På hjemme-Xbox-konsollen kan du også spille nedlastede spill mens du reiser, eller hvis det oppstår et nettverks- eller tjenesteavbrudd. Du må passe på at konsollen er angitt som hjemme-Xbox før du kobler fra. Hvis du vil vite mer, kan du se Bruke Xbox One i frakoblet modus.

Hvis du har flere Xbox One-konsoller, eller hvis du logger på flere konsoller, anbefaler vi at du angir den konsollen du bruker oftest, som hjemme-Xbox.

Dele spill og Gold-medlemskap på din hjemme-Xbox

Se videoen Dele spill og Gold-medlemskap på din hjemme-Xbox. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Angi en Xbox One-konsoll som Xbox-hjemmekonsoll

Obs!  Du kan bare angi én konsoll som din hjemme-Xbox.

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Personalisere.
  5. Velg Min hjemme-Xbox.
  6. Se gjennom informasjonen, og gjør deretter ett av følgende:
    • Velg Gjør dette til min hjemme-Xbox hvis du vil angi at konsollen skal være din hjemme-Xbox.
    • Velg Dette er ikke min hjemme-Xbox hvis du vil fjerne angivelsen.

Kan jeg endre min hjemme-Xbox-konsoll til en annen konsoll?

Du kan endre hvilken konsoll som er din hjemme-Xbox-konsoll, opptil tre ganger i løpet av en ett års periode. Når du bytter hjemmekonsoll, flyttes alle enhetslisensene for digitalt innhold til den nye hjemme-Xbox-konsollen. Disse enhetslisensene er ikke lenger tilgjengelige på den gamle hjemme-Xbox-konsollen.