Spille spillene dine på andre Xbox One-konsoller

Oversikt

På Xbox One kan du enkelt ta med deg spillene dine når du besøker venner og familie.

Xbox One-konsollen og -kontrolleren

Fysiske plater

Du kan spille spill du har på plate, på enhver Xbox One-konsoll. Bare sett inn platen, installer spillet, og begynn å spille.

Hvis du har problemer med å spille en plate på Xbox One, prøver du først å følge trinnene i Slik feilsøker du problemer med å spille en plate på Xbox One for å løse problemet.

Digitale spill

Du kan også spille spill du har kjøpt digitalt gjennom Xbox Store på alle Xbox One-konsollene. Slik gjør du det:

Merk Du må alltid være logget på og koblet til Xbox Live for å spille digitale spill.

1. Logg på en Xbox One-konsoll med Microsoft-kontoen din, og koble deretter til Xbox Live.
  2. Hjem-skjermen går du til høyre og åpner Mine spill & apper.
  3. Bla gjennom samlingen din for å finne spillet du vil spille. (Avinstallerte spill vises til høyre under «Klar til å installere», og du blir bedt om å installere spillet før du kan spille det.)
  4. Når spillet er installert, velger du spillet fra samlingen og velger deretter Spill.

Hvis du har problemer med å prøve å laste ned et digitalt spill, følger du fremgangsmåten i Problemer med nedlasting av spill eller applikasjon på Xbox One.

Obs!

• Selv om du kan la et spill være installert på en annen persons konsoll, vil de ikke kunne spille det med mindre de også eier spillet. De blir i stedet bedt om å sette inn platen eller kjøpe et digitalt eksemplar.
  • Områdebegrensninger kan være gjeldende i enkelte tilfeller siden ikke alle spill er tilgjengelige i alle land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om nasjonale innstillinger for Xbox One.
  • Hver Xbox One-konsoll må ha enten en digital eller en fysisk kopi av et spill. For eksempel, hvis du har andre Xbox One-konsoller i hjemmet og andre folk ønsker å spille det samme spillet med deg med de ekstra konsollene, må hver konsoll ha sin egen kopi av spillet.
  • For å spille flerspiller-spill på nettet, må du ha et Xbox Live Gold-abonnement.