Bruke Recent-flisen på Xbox 360

Om Recent-flisen

Bruk Recent-flisen (tidligere kalt "Quickplay") for å få rask tilgang til nylig brukte spill, apper og annet innhold fra Xbox-dashbord.

Et eksempel på en Xbox-startskjerm der Recent-flisen er uthevet.

Slik fylles Recent-flisen

Recent-flisen fylles med appene og spillene du nylig har brukt på Xbox 360-konsollen. Bare elementer som ligger på konsollens lagringsenheter, vises i Recent-flisen. Et spill på plate vises for eksempel ikke i Recent-flisen, men et forespørselsbasert spill blir vist der.

Slik får du tilgang til Recent-flisen

1. På Xbox-dashbordet går du til Home.
  2. Merk Recent, og trykk A på håndkontrolleren.
  3. Bla gjennom og velg innholdet du vil kjøre.

Fra elementene i Recent-listen kan du også trykke X for å få spilldetaljer og mer informasjon om innholdet du har valgt. Dette kan omfatte nedlastbart innhold, temaer og andre funksjoner som er tilgjengelige gjennom Xbox Live.