Vise og laste ned innhold og tillegg for Xbox One-spill

Mange Xbox One-spill har flere tillegg, for eksempel nye ting i spillet eller nye spillbare nivåer som du kan kjøpe fra Xbox Store. Se videoen nedenfor for å finne raskt ut hvordan du kan vise, administrere og laste ned de tilgjengelige tilleggene for spillene på Xbox One.

Obs!  For å få tilgang til nedlastingene dine må du passe på at du er logget på med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe og laste ned innholdet. Se Finne spill og spillinnhold etter å ha løst inn en kode på nettet på Xbox One hvis du vil ha hjelp med automatisk nedlasting av kjøp.

Finne spill og apper som er installert

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen på Xbox One, og trykk deretter A-knappen  på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Innholdet du lastet ned eller brukte sist, vises først. Hvis spillet eller appen ikke vises, blar du mot høyre til elementet vises.

Vise tillegg som er tilgjengelige for et bestemt spill

Hvis du allerede eier spillet og vil se om det finnes tilgjengelige tillegg du kan laste ned, kan du velge Vis spilldetaljer fra Mine spill og apper for å vise tilgjengelige tillegg på konsollen. Slik gjør du det:

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen  på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Finn spillet, og trykk deretter menyknappen .
  3. Velg Administrer spill
  4.  Velg Vis i Store.

Obs!  Hvis flere enn tre tillegg er tilgjengelige for et spill, ruller du ned for å vise alle.

Hvis du ikke eier spillet, men vil bla gjennom tilgjengelige tillegg for det i Store, følger du denne fremgangsmåten:

1. Trykk Xbox-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
  2. Bla mot høyre til Store, og velg Spill øverst på skjermen.
  3. Rull nedover, og velg Søk i alle spill.
  4. Skriv inn tittelen på spillet, og velg Søk.
  5. Velg spillet fra listen.
  6. Hvis tillegg er tilgjengelige for spillet, vises de nedenfor spillet.

Finne spill, apper, tillegg eller innholdspakker du har lastet ned, men avinstallert

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen  på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Se i området Klar til å installere i navigasjonsruten til venstre.

Laste ned tillegg du har kjøpt som en del av en pakke

Hvis ett kjøp inneholder flere tillegg, for eksempel et sesongkort eller en Limited Edition-spillpakke, må du kanskje laste dem ned separat. Du kan laste ned enkeltartiklene på to ulike måter:

• Se etter en butikk i spillet. Finn komponentartiklene for sesongkortet, og last dem ned der.
  • Last ned hvert enkelt tillegg fra Store. Slik gjør du det:
  1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Finn spillet, og trykk deretter menyknappen .
  3. Velg Administrer spill.
  4. Velg tillegget du vil installere, i kolonnen Klar til å installere.
  5. Trykk A-knappen  for å installere tillegget.
    Hvis du har problemer med å laste ned tilleggene, kan du se Problemer med nedlasting av et spill eller en app på Xbox One.

Beslektede problemer