Dance Central 2: Vanlige spørsmål

Dance Central 2

Hvordan deler jeg Dance Central-bildene mine?

Du kan laste opp Dance Central-bilder til nettstedet KinectShare. Når du har lastet opp, kan du laste ned, skrive ut eller dele bildene dine på områder for sosiale nettverk, som Facebook.

Når du har danset til en sang, velger du Photos fra menyen for å se bildene som ble tatt i løpet av sangen. Velg bildet du vil laste opp. Hvis du ikke er logget på en Xbox Live-profil, blir du bedt om å gjøre det. Bekreft at du vil laste opp bildet til Kinect Sharing Center.

Når du vil se og dele bildene dine, går du til KinectShare og logger på med Microsoft-kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Dele bilder og videoer fra spill.

Spillet pauses i en spillergruppe. Hvorfor?

Hvis det er mange folk på rommet ditt og mye støy, kan det hende Kinect tror at noen prøver å bruke talekommandoer (som "Xbox pause"). Slik slår du midlertidig av talestyring:

1. Start Dance Central 2.
  2. Fra hovedmenyen går du til Options, deretter Gameplay Options.
  3. Sett Voice Control til Off.

Hvis du vil ha mer informasjon om talestyring, kan du se Talekommandoer i Dance Central 2.

Overføres poengsummene fra Dance Central 1 til Dance Central 2?

Nei, poengsummer blir ikke overført fra Dance Central 1 til Dance Central 2. Vi har endret hvordan poengsummer og stjerner oppnås i Dance Central 2, hovedsakelig på grunn av den nye Dance Battle-funksjonen. Derfor må du oppnå nye poengsummer for sanger som du har importert fra Dance Central 1.

Jeg vil danse en hel sang uten å bli avbrutt. Kan jeg slå av Freestyle?

Ja, du kan slå av Freestyle for Dance Central 2-sanger. Slik gjør du det:

1. Start Dance Central 2.
  2. Fra hovedmenyen går du til Options, deretter Gameplay Options.
  3. Sett Freestyle til Off.
Nå har du ikke Freestyle-delene og kan i stedet danse til mer koreografi.

Obs! Freestyle kan bare slås av for Dance Central 2-sanger og nye nedlastbare sanger som er gjort tilgjengelig etter at Dance Central 2 ble utgitt. Dance Central 1-sanger og eldre sanger som er lastet ned, har fortsatt Freestyle-delene selv om Freestyle er slått av.

Hvorfor er noen av poengkortene i gull?

Gullpoengkort er verdt fire ganger mer enn den vanlige poengsummen. I Perform It-modus kombineres gullkort med ytelsesmultiplikatoren din for BIG-poeng. Gullkort kan endre spillet helt i modusene Dance Battle og Free For All, så hvis du ligger litt etter, gå for gullet!

Hvorfor er Dance Battle-poengsummene mine mye lavere enn Perform It-poengsummene mine?

Poengtellingen er ikke den samme i de to modusene. Poengsystemet i Dance Battle er utviklet for å redusere de naturlige fordelene som en spiller med vanskelighetsgraden Hard har over en spiller med vanskelighetsgraden Easy. Personen som spiller på Hard, har en poengfordel, men vi ønsker at Easy-spilleren fortsatt skulle være konkurransedyktig.

Hva betyr båndene på hendene til danseren min?

Perform It-modus: Bånd på hendene dukker opp når en spiller danser på høyest ytelse (dvs. at hans eller hennes multiplikator ikke går høyere). Hvis begge spillerne danser på høyest ytelse, endres arenaen til en nattklubb.

Dance Battle-modus: Bånd på hendene viser hvilken spiller som for øyeblikket leder.

Hvordan kan jeg låse opp flere figurer eller antrekk?

Spill Crew Challenge for å låse opp flere figurer, antrekk og prestasjoner.

Kan jeg bli med når vennen min danser en Perform It- eller Break It Down-økt?

Perform It-økt: Ja, bare hopp inn ved siden av og løft hendene for å starte. Spillet viser poengkort på din side av skjermen og legger deg inn på samme vanskelighetsgrad som vennen din.

Break it Down-økt: Nei. Siden spilleren har full kontroll over fremgangen og flyten i opplevelsen, er Break It Down en enkeltspillermodus.

Hvordan skriver jeg inn koder for å låse opp originale Dance Central-antrekk?

Slik gjør du det:

1. Start Dance Central 2.
  2. Fra hovedmenyen går du til Options, deretter Gameplay Options, deretter Enter Cheats.
  3. Tast inn kodene dine her.

Hvis du er logget på med en spillerprofil, lagres antrekkene, og du trenger ikke å taste inn kodene flere ganger.

Hvordan vet jeg om jeg er en aktiv spiller?

Hvis du er den aktive spilleren, er skjelettet ditt merket av i en av skyggeboksene øverst i venstre eller høyre hjørne. Hvis du spiller med en venn og ikke vet hvem som er den aktive spilleren, kan en av dere holde hendene nede og en av dere vinke.

Vennen min vil velge sangene. Hvordan bytter vi mellom hvem som velger sangene?

Hold hendene dine ned langs siden og få vennen din til å løfte den høyre armen sin rett ut til siden. Menyene skal nå lage lyd og skifte farge. Menyene har alltid samme farge som spilleren som navigerer (enten rosa eller blå).

Når dere har valgt en sang, kan dere begge velge deres egen vanskelighetsgrad og danser.

Hvorfor kan jeg ikke lage en spilleliste?

Når du skal lage en spilleliste, må du være logget på en spillerprofil slik at spillelisten kan lagres.

Hvordan sletter jeg en sang fra en spilleliste?

Slik gjør du det:

1. I redigeringsskjermen for spilleliste løfter du venstre hånd mer enn 90 grader. Denne bevegelsen uthever "Remove Song"-båndet øverst i venstre hjørne på skjermen.
  2. Sveip over kroppen din for å fjerne den siste sangen i spillelisten.

Hvordan kan jeg få statistikk over treningsøktene mine?

Fitness-modus gir deg milepælbaserte tilbakemeldinger, slik som hvor mange kalorier du brukte i denne økten eller totalt i alle øktene. Hvis du er ferdig med treningen og vil se statistikken, går du tilbake til Fitness-modus for å se statistikk for den forrige treningsøkten din.

Hvorfor spør Dance Central om det er en ny spiller når jeg forlater spilleplassen og så kommer tilbake?

Noen ganger gjenkjenner ikke Kinect deg hvis du har skiftet klær eller endret belysningen i rommet. Hvis du vil være sikker på at Kinect gjenkjenner deg i løpet av hele denne spilløkten, løfter du begge hendene (slik det foreslås på skjermen).

Hvis du ikke ser at gamertagen din er oppført, betyr det at det ikke finnes noen Kinect ID-informasjon enda. Velg Select another profile, og velg deretter profilen din. Kinect skal nå gjenkjenne deg i fremtiden.

Kan jeg spille av sanger fra Dance Central 1 i Dance Central 2?

Dansebevegelsene mine spores ikke slik de skal. Hva skal jeg gjøre?

Hvis Dance Central 2 ikke ser ut til å spore bevegelsene dine riktig, se Feilsøke kroppssporing.

Talekommandoer fungerer ikke. Hva skal jeg gjøre?

Hvis talekommandoer ikke fungerer slik de skal, kan du se Talekommandoer i Dance Central 2.

Jeg har et problem med platen. Hva skal jeg gjøre?

Ser platen din ut til å være uleselig? Se Diskstasjonsløsning.