Slik sporer du treningsinformasjon i Dance Central 3

Oversikt

Dance Central 3 har en aktivitetsmåler du kan bruke til å overvåke kaloriforbruket ditt og arbeide for å nå treningsmålene dine. Aktivitetsmåleren bruker informasjon som er lagret under Exercise Info (Treningsinformasjon) på konsollen din, og arbeider sammen med Kinect PlayFit-appen.

Obs!  Aktivitetsmåleren er som standard deaktivert og må aktiveres før treningsinformasjonen kan brukes i Kinect PlayFit-appen og andre apper.

Løsninger

Slik aktiverer du aktivitetsmåleren

Gjør følgende for å aktivere aktivitetsmåleren i Dance Central 3:

1. Velg Main Menu (Hovedmeny) på startskjermen.
  2. Velg Fitness.

Obs!  Første gang du velger denne funksjonen, får du se en kort opplæring.

3. Velg Fitness Tracking (Aktivitetsmåler).

Obs!  Boksen til høyre lyser hvitt når aktivitetsmåleren er aktivert.

Slik brukes treningsinformasjon i Dance Central 3

Dance Central 3 bruker treningsinformasjonen som er lagret i Xbox-profilen din, deriblant høyde, vekt, alder og kjønn, for å spore kaloriforbruket ditt. Kaloriene du forbrenner, spores i Dance Central 3 og i Kinect PlayFit-appen.