Finn ut hvordan du importerer innhold fra tidligere versjoner av Dance Central til Dance Central 3

Oversikt

Med Dance Central 3 kan du importere musikken din og nedlastbart innhold fra tidligere Dance Central-spill. Alle sanger fra tidligere spill er kompatible med alle Dance Central 3-spillmoduser.

Løsninger

Importere innhold du har kjøpt i Dance Central og Dance Central 2

Alle sanger du har kjøpt via Xbox Live for Dance Central eller Dance Central 2, importeres automatisk til Dance Central 3.

Importere innhold fra Dance Central og Dance Central 2

Følg denne fremgangsmåten for å importere sanger fra Dance Central- eller Dance Central 2-platen:

Obs! Du blir belastet en avgift for å importere innhold fra Dance Central eller Dance Central 2. I tillegg må du ha importkoden som følger med den tidligere versjonen av spillet.

Importere innhold fra Dance Central (opprinnelig versjon) til Dance Central 3

Obs!  Du kan hoppe over disse trinnene hvis du allerede har importert innhold fra den opprinnelige versjonen av Dance Central til Dance Central 2. Innholdet importeres automatisk når du importerer innhold fra Dance Central 2 til Dance Central 3.

1. Start Dance Central 3.
  2. Kontroller at du er logget på en Xbox Live-aktivert spillerprofil.
  3. Velg Buy More Songs (Kjøp flere sanger) og deretter Song Import Offers (Tilbud på sangimportering) på hovedmenyen i Dance Central 3.
  4. Velg Dance Central Import (Dance Central-import).
  5. Skriv inn koden på 16 tegn som følger med den opprinnelige Dance Central-versjonen. Denne koden er enten trykket på baksiden av håndboken eller på et separat kodekort i spillboksen. Kontroller at du ikke skriver inn koden på 25 tegn fra Dance Central 3-håndboken.
  6. Følg instruksjonene for å kjøpe Dance Central Export Pack.
  7. Nedlastingen av sangfilene starter, og filene installeres automatisk i Dance Central 3-biblioteket.

Importere innhold fra Dance Central 2

1. Start Dance Central 3.
  2. Kontroller at du er logget på en Xbox Live-aktivert spillerprofil.
  3. Velg Buy More Songs (Kjøp flere sanger) og deretter Song Import Offers (Tilbud på sangimportering) på hovedmenyen i Dance Central 3.
  4. Velg Dance Central 2 Import.
  5. Skriv inn koden på 25 tegn som er trykket på baksiden av Dance Central 2-håndboken.
    Obs! Hopp over dette trinnet hvis du lastet ned Dance Central 2 fra forespørselsbaserte spill.
  6. Følg instruksjonene for å kjøpe Dance Central Export Pack.
  7. Nedlastingen av sangfilene starter, og filene lastes automatisk inn i Dance Central 3-biblioteket.