Dance Central 2: Spille av Dance Central 1-sanger

Oversikt

Dance Central 2 utvider den vanedannende Dance Central-opplevelsen og introduserer nye funksjoner og bedre moduser som garantert får festen i gang.

Spille av sanger fra Dance Central 1 i Dance Central 2

Du kan spille av alle sangene som følger med Dance Central 1 samt Dance Central-sanger som du har lastet ned fra Xbox Live. På denne måten kan du spille av alle dine gamle favoritter fra Dance Central samtidig som du drar nytte av alle de nye funksjonene i Dance Central 2.

• Dance Central-sanger som du har kjøpt fra Xbox Live, vises automatisk i Dance Central 2.
  • Hvis du vil spille av sanger som følger med i Dance Central 1-spillet, i Dance Central 2, må du kjøpe Dance Central Export Pack.
Når du skal spille Dance Central 1-sanger i Dance Central 2, trenger du:
  • En original kopi av Dance Central og spillhåndboken
  • Dance Central 2
  • En Xbox Live-konto
  • Nok midler i Microsoft-kontoen til å kjøpe Export Pack
  • En lagringsenhet med 200 til 250 MB ledig plass

Du trenger ikke Dance Central-spillplaten for å spille av Dance Central 1-sanger. Hvis du kjøper Dance Central Export Pack, lastes i stedet Dance Central 1-sangene ned og lagres på harddisken din.

Laste ned Dance Central Export Pack
  1. Start Dance Central 2 på konsollen.
  2. Velg Options.
  3. Velg Redeem Code.
  4. Se etter en kode på baksiden av Dance Central 1-håndboken eller på et kort i spillboksen med følgende format: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX.
  5. Obs! Hvis du ser en kode med dette formatet: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX, er håndboken eller kortet du ser på, for Dance Central 2.

1. Bekreft kjøpet av Dance Central Export Pack.

Nedlastingen av sangene til konsollen starter.

Har du problemer med å laste ned eller kjøpe Export Pack?

This code has already been redeemed by another player: Du kan ikke kjøpe Export Pack med en brukt kopi av Dance Central hvis noen andre allerede har brukt eksportkoden. Hvert spill har en kode som er gyldig én gang. Hvis noen allerede har brukt koden, må du kjøpe et nytt Dance Central-spill for å kjøpe Export Pack.

Invalid code error: Kontroller at du har skrevet inn koden riktig i Options (se trinn 4 ovenfor).

Du blir ikke bedt om å kjøpe Dance Central Export Pack: Det kan hende du har angitt koden fra Dance Central 2-håndboken. Gjenta trinn 4 ovenfor, og sørg for at du skriver inn koden fra det originale Dance Central-spillet (Dance Central 1).

Problemer med nedlastingen av Export Pack: Hvis du har problemer med å laste ned Export Pack, kan du se Feilsøke nedlastingsproblemer med Xbox Live.

Mistet håndboken eller redeem code-kortet: Hvis du har mistet Dance Central 1-håndboken eller redeem code-kortet som fulgte med i spillboksen, kan du ta kontakt med kundestøtte for Xbox ved å bruke Assistanse-informasjonen nederst på denne siden.

Har du spørsmål om Dance Central 2? Se Dance Central 2: Vanlige spørsmål.