Talekommandoer i Dance Central 2

Oversikt

En av de nye funksjonene på Dance Central 2 er muligheten til å styre deler av spillet med stemmen din. Du kan for eksempel si Xbox pause mens du spiller, for å stoppe spillet midlertidig.

Talekommandoer

Språk og land som støttes

Talekommandoer i Dance Central 2 er tilgjengelig for følgende språk og land:

SpråkLand
EngelskAustralia, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannia, USA
FranskCanada, Frankrike
TyskTyskland
ItalienskItalia
JapanskJapan
SpanskMexico, Spania

Hvordan bruker jeg talekommandoer?

Du kan bruke talekommandoer hver gang du ser et mikrofonikon og talestyringstips. Si Xbox Dance for å aktivere Voice Commander (talegjenkjenning) fra følgende tre områder:

• Hovedmeny
  • Meny for sangvalg
  • Resultatskjermen etter dans

Nå kan du bruke følgende talekommandoer:

Si dettefor å gjøre dette
Song sangtittelVelge en sang*
Random SongFå spillet til å velge en tilfeldig sang
Mode navn på spillmodusVelge en spillmodus
Difficulty navn på vanskelighetsgradVelge en vanskelighetsgrad
Xbox DanceStarte dansingen (ved å bruke sangen, modusen og vanskelighetsgraden)
Xbox BackAvslutte Voice Commander og gå tilbake til spillmenyen

*Sangtitler finnes bare på engelsk så det kan hende Voice Commander ikke reagerer riktig på sangforespørsler fra personer som ikke har engelsk som morsmål.

Obs! Når Voice Commander er aktiv, bruker Dance Central 2 som standard modusen Perform It og vanskelighetsgraden Easy.

Stoppe spillet midlertidig

Når du spiller, kan du si Xbox pause for å stoppe spillet midlertidig, og Xbox dance når du er klar til å danse igjen.

Talekommandoer i modusen Break It Down

Når du øver i modusen Break It Down, kan du si Xbox for å få opp en meny med følgende kommandoer:

Si dettefor å gjøre dette
Slow DownVise en bevegelse langsommere
Speed UpVise en bevegelse raskere
SkipHoppe til neste bevegelse
PreviousGjøre forrige bevegelse på nytt
Record VideoGjøre opptak av dansebevegelsene slik at du kan sammenligne dine bevegelser med instruksjonene på skjermen
Stop VideoStoppe opptaket av dansebevegelsene

Obs! Du trenger ikke å vente på at menyen over talekommandoer skal vises før du sier en kommando.

Slå talestyring av eller på

1. Fra hovedmenyen gå til Options.
  2. Gå til Gameplay Settings.
  3. Gå til Voice Control.
  4. Velg hvilket talealternativ du vil slå av eller på.

Standardinnstillinger

Fransk, italiensk, spansk og tysk: Voice Commander er av som standard, og talestyringen Pause og Break It Down er på som standard.

Slik slår du på Voice Commander:

1. Fra hovedmenyen gå til Options.
  2. Gå til Gameplay Settings.
  3. Gå til Voice Control.
  4. Velg Voice Commander.

Obs! Det vises en advarsel som gir beskjed om at opplevelsen kanskje ikke er optimal fordi sangtitlene bare finnes på engelsk. Det kan hende Voice Commander ikke reagerer riktig på sangforespørsler fra personer som ikke har engelsk som morsmål.

Engelsk og japansk: Alle kategoriene for talestyring er på som standard.

Fungerer ikke talekommandoer?

Hvis Dance Central 2 ikke reagerer på talekommandoene dine, kan du prøve å bruke talekommandoene fra Xbox Dashboard eller et annet Kinect-spill. Hvis talekommandoer ikke fungerer i flere spill eller Xbox Dashboard, gjør følgende:

Løsning 1: Kontrollere språklisten for Dance Central 2

Kontroller at talegjenkjenning støttes for ditt språk og land (se tabellen øverst på denne siden). Hvis du bruker fransk, italiensk, spansk eller tysk, kan du se avsnittet Standardinnstillinger på denne siden.

Løsning 2: Oppdatere programvaren i konsollen

Prøv å oppdatere programvaren på konsollen. Flere nye språk og land ble lagt til i den nyeste konsollprogramvaren.

Løsning 3: Bruk Kinect-lydfeilsøkingen

Prøv å bruke Kinect-lydfeilsøkingen