Feilsøke problemer med Doritos Crash Course 2

Feilmeldinger i Doritos Crash Course 2

Hvis du får en feilmelding når du spiller Doritos Crash Course 2, ser du i listen nedenfor for å finne feilmeldingen og finne ut hvordan du løser problemet.

Have you seen my glasses?”
Hvis du får denne feilmeldingen, prøver du løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live. Hvis det likevel ikke løser problemet, venter du en time og ser om problemet løser seg selv. Hvis det har gått en time og problemet vedvarer, bruker du koblingen Kontakt oss nederst på denne siden for å kontakte kundestøtte for Xbox.

”Your backpack is empty”
Hvis du får denne feilmeldingen, betyr det at du ikke har alt det nedlastbare innholdet som er tilgjengelig for dette spillet, eller det kan være et problem med innholdet du har lastet ned. Du kan løse problemet ved å slette alt nedlastbart innhold som er knyttet til Doritos Crash Course 2, og installere det på nytt. Følg disse trinnene:

1. Fra Xbox-dashbordet går du til Settings og deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Memory Unit).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Velg Doritos Crash Course 2.
  6. Merk alt nedlastbart innhold som vises, og velg deretter Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbord, og velg Games.
  8. Gå til Browse Games, og søk etter Doritos Crash Course 2.
  9. Installer det nedlastbare innholdet for dette spillet på nytt. Kontroller at du har alt det nyeste nedlastbare innholdet tilgjengelig.

”Your driver’s license expired”, “Money printer broke down”, “The planets are not aligned”, “Someone erased the whiteboard” eller “There’s a hole in your trainers”
Hvis du får én av disse feilmeldingene, venter du en time og ser om problemet løser seg selv. Hvis det har gått en time og problemet vedvarer, bruker du koblingen Kontakt oss nederst på denne siden for å kontakte kundestøtte for Xbox.