Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Installere Doritos Crash Course 2

Oversikt

Du trenger følgende for å spille Doritos Crash Course 2 på Xbox 360-konsollen:

  • Et gullmedlemskap på Xbox Live
  • Minst 300 MB ledig lagringsplass
  • En Internett-tilkobling

Installere Doritos Crash Course 2

  1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til games, og velg Browse Games.
  3. Bla gjennom til du finner Doritos Crash Course 2.
  4. Velg Doritos Crash Course 2 for å laste ned og installere spillet.
  5. Når nedlastingen er fullført, velger du Play Now.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Installere Doritos Crash Course 2, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden