Få hjelp med EA Access for Xbox One

EA Access er et betalt abonnement fra Electronic Arts der medlemmer får tilgang til EA-spill til én pris.

Trenger du hjelp med EA Access?

Kundestøtte for Xbox kan hjelpe deg med følgende:

Kontakt EA-hjelp hvis du har spørsmål om følgende:

• Generell informasjon om EA Access
  • Navigering i EA Access Hub-appen
  • Bruk av The Vault for å finne og få tilgang til gratisspill
  • EA-kontoer, inkludert ID-en din og påloggingsinformasjon

Hvis du må koble Xbox-profilen til EA-kontoen, kan du finne ut hvordan du kobler EA-kontoen til gamertagen for Xbox. Hvis du vil administrere EA-kontoen og tilkoblede Xbox-kontoer, kan du logge på Origin for å vise kontoinnstillingene dine.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du se følgende: