Få hjelp med EA Access for Xbox One

EA Access er et produkt fra Electronic Arts med generell støtte fra EAs kundestøtteteam.

Kontakt Electronic Arts for å få hjelp

Kontakt EAs brukerstøtte hvis du har spørsmål om følgende:

• Navigering i EA Access-appen
  • Bruk av The Vault for å finne og få tilgang til gratisspill
  • Origin-ID

Hvis du vil ha informasjon om kobling av Xbox-profilen til EA-kontoen, kan du se Koble EA-kontoen til gamertagen for Xbox. Hvis du vil administrere EA-kontoen og de tilkoblede Xbox-kontoene, logger du på EA-nettportalen med EA-kontoen din.

Hvis du vil si opp abonnementet på EA Access, kan du se Si opp Xbox-abonnementet.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til én av følgende koblinger for feilsøking av EA: