Del denne siden

Hjelp med Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited for Xbox One

Oversikt

Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited er et Bethesda Softworks-produkt som støttes av Bethesda Softworks' kundestøtteteam.

Kontakt Bethesda Softworks for å få hjelp

Kontakt Bethesda Softworks' brukerstøtte hvis du har spørsmål om følgende:

  • Pålogging på Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
  • Kjøp av produkter ved bruk av "crowns"
  • ESOTU-kontoopplysninger

Kontakt kundestøtten for Xbox for å få hjelp

Kontakt kundestøtten for Xbox hvis du har spørsmål om følgende:

  • Administrering av ESO Plus-abonnementet
  • Kjøp av "crowns"
  • Pålogging til Microsoft-kontoen eller Xbox Live-profilen
  • Regningen
  • Nedlasting og installering av spill på Xbox One

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hjelp med Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited for Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden