Fable Trilogy-pakken: vanlige spørsmål

Oversikt

Fable Trilogy-pakken er et forespørselsbasert spilltilbud som inneholder Fable Anniversary, Fable II og Fable III for Xbox 360. Pakken er tilgjengelig via Xbox 360 Games Store eller på nettet på markedsplassen for spill.

På denne siden

Hvordan fungerer kjøp og nedlasting av pakken på nettet?

Når du har kjøpt pakken, blir du bedt om å laste ned en installasjonsapp. Du kan bruke installasjonsappen til å laste ned og installere hvert enkelt spill. Når du har installert alle tre spillene, trenger du ikke lenger installasjonsappen.

Må jeg ha installasjonsappen for å kunne starte spillene?

Nei. Når spillene er installert, vises de i spillbiblioteket som andre forespørselsbaserte spill.

Må jeg ha installasjonsappen for å kunne installere spillene på nytt hvis jeg sletter dem?

Nei, du trenger bare installasjonsappen til å laste ned spillene første gang. Når du har lastet ned spillene via installasjonsappen, vises de i kjøpsloggen som andre forespørselsbaserte spill.

Hvor mye plass kreves?

Hele pakken, inkludert installasjonsappen og alle tre spillene, krever 16,9 GB lagringsplass. Du kan installere spillene enkeltvis for å minimere den totale lagringsplassen som kreves.

Hvilke språk støttes?

Disse spillene har støtte for dansk, engelsk, finsk, fransk, gresk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, slovakisk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk og ungarsk.