Forza Horizon 3 OSS

Har du et spørsmål om Forza Horizon 3? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Forza Horizon 3 er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr dettet?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, kan du spille det både på Xbox og på Windows 10. Du trenger bare kjøpe spillet en gang via Store på din Xbox eller Windows 10 enhet og det vil vises i spillbiblioteket ditt når som helst du logger på.

Hvis du kjøpte spillet på Xbox og vil spille det på Windows 10, logg på din Windows 10-enhet. Hvis spillet allerede er installert på enheten din, vil det vises i listen din over apper. Hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du kjøpte spillet i Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen din, logger du på konsollen og går til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillelisten din. Hvis ikke kan du finne det i avsnittet Klar til å installere.

For å finne ut mer om Xbox Play Anywhere, og for å se hvilke spill som støttes, gå til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se på Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere spill hvis du har vanskeligheter med å finne Forza Horizon 3 eller innhold på din Xbox One eller Windows 10-enhet.

Jeg ble bedt om å oppgradere min Windows-enhet for å spille Forza Horizon 3. Hvilken versjon trenger jeg?

For å laste ned og installere Forza Horizon 3 i Windows 10, må du ha en enhet som kjører versjon 1607, 14393.102 eller nyere.

Dessuten må enheten din kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Forza Horizon 3.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille Forza Horizon 3 på min windows-enhet?

Ja, du må ha DirectX 12 eller nyere installert for å kunne spille Forza Horizon 3. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for Forza Horizon 3 vil variere avhengig av om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til produktdetaljside for hver plattform for å finne ut hvor stort spillet er, systemkravene (spesielt for Windows 10-enheter), samt all ytterligere informasjon om spillet.

Obs Siden dette er et Xbox Play Anywhere-spill, kan du kjøpe det digitalt på enten Xbox eller Windows 10 og eie begge versjonene av spillet. Produktets detaljsider for hver plattform brukes kun for informasjon — du trenger ikke å kjøpe spillet to ganger.

Xbox

For å se installasjonskravene for Xbox går du til produktdetaljsiden for Forza Horizon 3.

Du kan sjekke om Xbox-konsollen har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Windows 10

For å se systemkravene for Windows 10 går du til produktdetaljsiden for Forza Horizon 3.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Forza Horizon 3 på en enhet som ikke tilfredsstiller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Gå til Options i hovedmenyen.
  2. Velg Video, og velg deretter Screen Resolution.
  3. Angi en lav innstilling for skjermoppløsningen. Lavere innstillinger kan fungere bedre.
  4. Sett Dynamic Render Quality til Low. Dermed maksimeres ytelsen på bekostning av visuell kvalitet.

For en full liste over tips og knep for å forbedre ytelsen i spillet, gå til nettstedet for Forza Motorsport.

Hvor lang tid tar det å laste ned Forza Horizon 3?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 3 timer å laste ned 30 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB, og den er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår) og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, vil det ta ca 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Forza Horizon 3 vil vises i avsnittet Installerte apper for Start-menyen på Xbox, og i Mitt bibliotek på din Windows 10-enhet.

Obs Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror du at nedlastingen av spillet går for sakte, gå til Feilsøking av treg spill- eller appnedlasting på Xbox One eller Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre Forza Horizon 3?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One kontroller med Windows 10-enheten din, vil du enten trenge en USB-kabel for å koble den til eller en Xbox trådløs adapter for Windows.

Kan jeg bruke et ratt?

Forza Horizon 3 har støtte for en lang rekke populære ratt. Det er støtte for alle Xbox One-ratt. Hvis du vil ha en fullstendig liste over ratt som støttes på PC, samt tips og triks for ratt, kan du se støttesiden for Forza Motorsport.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å spille Forza Horizon 3?

Ja, du vil trenge en Microsoft-konto for å spille Forza Horizon 3. Hvis du allerede spiller spill på Xbox One eller Xbox 360, kan du bruke den samme kontoen du bruker for disse spillene for å spille på Windows 10 også. For flere detaljer, se siden Microsoft-konto vanlige spørsmål.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å spille Forza Horizon 3 på en Windows 10-enhet?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Forza Horizon 3 i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende moduser i spillet støttes mens du spiller i frakoblet modus:

• Campaign

Følgende moduser i spillet krever at du er koblet til nettet:

• Online Co-Op
  • Online Free Roam
  • Online Multiplayer
  • Auction House
  • Rivals
  • Forzathon
  • Clubs

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere Forza Horizon 3 på?

På Xbox kan du installere Forza Horizon 3 og spille i frakoblet modus på hjemmekonsollen din. Du kan også installere og spille på konsollene til dine venner, så sant du logger på Xbox Live og er koblet til.

I Windows 10 kan du installere Forza Horizon 3 og spille i frakoblet modus på hovedenheten (vanligvis den første enheten du installerte spillet på). Du kan også installere og spille på andre Windows 10-enheter, så sant du logger på Xbox Live og er koblet til.

Du kan bare være logget på ett sted i gangen mens du spiller Forza Horizon 3, eller eventuelle andre titler som støtter Xbox Play Anywhere.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Forza Horizon 3 til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler når du spiller på Xbox- eller Windows 10-enheten din.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å starte Forza Horizon 3 i Windows 10. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å spille Forza Horizon 3 på en Windows 10-enhet? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillene du har lagret i skyen og fortsett å spille på en annen PC eller din Xbox One akkurat fra der du sluttet.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren i Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR. Alle spillklipp du tar opp mens du spiller Forza Horizon 3 i Windows 10 kan nås via Xbox-appen. For mer informasjon, gå til Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10. For Xbox One, se Ta opp spillklipp med Spill-DVR.

Hvorfor får jeg ingen spillinvitasjoner mens jeg spiller?

Klokken på datamaskinen din er kanskje ikke synkronisert med Xbox Live. For å kontrollere innstillingene dine:

1. Trykk Windows-knappen på enheten eller tastaturet, eller velg Windows-ikonet i nedre venstre hjørne på hovedskjermen.
  2. Velg Innstillinger, og velg deretter Tid og språk.
  3. Kontroller at innstillingen Angi tid automatisk er slått .

Jeg ønsker å se eller endre mine HDR-innstillinger for Forza Horizon 3. Hvordan kan jeg gjøre dette?

For å kontrollere HDR-innstillinger for Forza Horizon 3:

1. Gå til menyen for innstillinger i spill, og velg Video.
  2. Velg HDR-innstillinger for å se på og justere innstillingene dine.

For mer informasjon om HDR, se HDR på Xbox One S.