Sesongkort og VIP-medlemskap for Forza Motorsport 4

Sesongkort for Forza Motorsport 4

Hva er sesongkortet for Forza Motorsport 4?

Med sesongkortet for Forza Motorsport 4 får du tilgang til seks pakker på ti nye biler som ble utgitt mellom november 2011 og april 2012. Disse omfatter:

• November Speed Pack
  • December IGN Pack
  • January Jalopnik Pack
  • February American Le Mans Series Pack
  • March Pirelli Car Pack
  • April Alpinestars Car Pack

Hvordan får jeg innhold ved hjelp av sesongkortet?

Når du har kjøpt sesongkortet for Forza Motorsport 4 (enten gjennom Xbox Live eller på Xbox.com), følger du trinnene nedenfor for å få de nye bilpakkene:

1. Start Forza Motorsport 4 på Xbox 360-konsollen.
  2. Velg Marketplace fra hovedmenyen i Forza Motorsport 4.
  3. Velg Car Packs.
  4. Velg en av bilpakkene som ble utgitt mellom november 2011 og april 2012 (se listen ovenfor).
  5. Trykk A for å kjøpe bilpakken. Bilpakken legges til i nedlastingskøen.

Obs! Xbox Live og Xbox.com gjenkjenner ikke sesongkortet for Forza Motorsport 4 og kommer til å belaste deg for nytt innhold. Du må hente bilpakkene gjennom markedsplassen i Forza Motorsport 4-spillet for å løse inn den gratis nedlastningen.

Hvorfor kan jeg ikke laste ned May TopGear Car Pack gratis?

Sesongkortet for Forza Motorsport 4 gjelder bare for innhold som ble utgitt mellom november 2011 og april 2012. Sesongkortet omfatter ikke May TopGear Car Pack eller etterfølgende innhold.

Er Porsche Expansion Pack inkludert i sesongkortet?

Porsche Expansion Pack er ikke inkludert i sesongkortet for Forza Motorsport 4. Porsche Expansion Pack inneholder betydelig mye mer innhold enn de månedlige bilpakkene som er inkludert i sesongkortet, og den ble utgitt utenom sesongkortets tidsperiode, som er mellom november 2011 og april 2012. VIP-medlemmer kan få rabatt på Porsche Expansion Pack.

VIP-medlemskap i Forza Motorsport 4

Hva er VIP-medlemskap i Forza Motorsport 4?

VIP-medlemskapet var opprinnelig inkludert i Forza Motorsport 4 Limited Collector’s Edition, men er nå tilgjengelig på Xbox Games Store for spillere som gikk glipp av Limited Collector’s Edition.

VIP-medlemskapet har følgende bonusbiler:

• 2011 Bugatti Veyron Super Sport
  • 2011 Ferrari 458 Challenge
  • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
  • 2010 Noble M600
  • 2011 RUF Rt 12 R

VIP-medlemmer mottar også spesielle gavebiler fra Turn 10, tilgang til eksklusive arrangementer, VIP-benevnelse i spillet, utvidede butikk- og mediespor og rabatt på Porsche Expansion Pack og tilgjengelige nye tilleggspakker for Forza Motorsport 4.

Hvordan kan jeg benytte meg av rabattert innhold gjennom VIP-medlemskapet?

1. Velg Marketplace fra hovedmenyen i Forza Motorsport 4.
  2. Velg kategorien for innholdet du er interessert i (for eksempel Car Packs).
  3. Velg elementet du er interessert i (for eksempel Porsche Expansion Pack).
  4. Trykk A for å kjøpe innholdet.
  5. Xbox Guide åpnes, og du kan kjøpe innholdet til rabattert pris.

Merk Rabattene varierer etter innhold. Ikke alt innhold er tilgjengelig med rabatt.