Om Forza Motorsport 5 Day One Edition

Forza Motorsport 5 Day One Edition er en spesialutgave av Forza Motorsport 5. Day One Edition ble tilgjengelig i begrenset antall, hovedsaklig via forhåndsbestilling. Kontakt ønsket forhandler for å finne ut om de har Forza Motorsport 5 Day One Edition.

Hva er inkludert?

Forza Motorsport 5 Day One Edition inneholder følgende:

• Samleverdig pakkeillustrasjon
  • Forza Motorsport 5 Day One Edition-bilpakken. Day One Edition-bilpakken inneholder følgende biler:
    • 2010 Audi TT RS Coupe
    • 2013 Ford Focus ST
    • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du løser inn koden for Day One-innhold, installerer tillegget og får tilgang til de nedlastede bilene, kan du se Bruke det nedlastbare innholdet i Forza Motorsport 5.