Bruke det nedlastbare innholdet i Forza Motorsport 5

Se hvilke tillegg du har installert, eller installere et tillegg du har kjøpt

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Merk flisen Forza Motorsport 5 (men ikke velg den).
  3. Trykk menyknappen  på håndkontrolleren, og velg Behandle spill.
  4. Alle tillegg du eier, vises ved siden av flisen for Forza Motorsport 5. Tillegg som ikke er installert, er nedtonet. Velg et nedtonet tillegg for å installere det.

Få tilgang til dine nedlastede biler

Nedlastede biler blir ikke lagt til i verkstedet umiddelbart. Du må fortsatt legge til bilen i verkstedet i spillet ved hjelp av kreditter eller koder. Du kan gjøre dette på hovedmenyen i Forza 5 ved å velge Career, Car og deretter Buy Cars.

Hvis ingen av bilene vises i spillet, kontrollerer du at du har lastet dem ned til Xbox One-konsollen. Se "Se hvilke tillegg du har installert" ovenfor hvis du vil ha mer informasjon.