Andre sjåførspillerkoder i enkeltspillerløp på Forza Motorsport 5

Oversikt

Forza Motorsport 5 bruker et nytt system med sjåføravatarer, kalt drivatarer, til å styre enkeltspillerløp. Spillet lærer seg kjørestilen til hver enkeltspiller mens de kjører på de forskjellige banene, og basert på kjøremønstret bygger spillet en AI-drivatar (Artificial Intelligence) for hver spiller. Når du starter et enkeltspillerløp, bruker Forza Motorsport 5 drivatarer fra venner og andre Xbox Live-spillere til å fylle ut motstanderlisten.

Når du ser venners spillerkode dukke opp bak deg i løpet av et enkeltspillerløp, er det egentlig bare deres drivatar.