Vanlige spørsmål om Forza Motorsport 6: Apex for Windows 10

Har du et spørsmål om Forza Motorsport 6: Apex for Windows 10? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Jeg ble bedt om å oppgradere operativsystemet for å kunne spille Forza Motorsport 6: Apex. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

Hvis du vil ha full ytelse, inkludert mulighet til å bruke et ratt, må du kjøre Windows 10 versjon 1607 eller nyere for å kunne laste ned og installere Forza Motorsport 6: Apex. Enheten din må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Forza Motorsport 6: Apex.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Jeg fikk feilkode 0x80070422 mens jeg prøvde å laste ned Forza Motorsport 6: Apex fra Store. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du får feilkode 0x80070422 mens du prøver å laste ned spillet fra Store, har du kanskje deaktivert Windows Update-tjenesten ved en feiltakelse. Denne tjenesten må aktiveres for at Store skal kunne fungere. Slik aktiverer du Windows Update-tjenesten på nytt:

1. Skriv inn services.msc i Søk-boksen på Start-menyen.
  2. Rull ned og dobbeltklikk Windows Update-tjenesten i listen.
  3. Endre Oppstartstype til Manuelt, og velg deretter OK.

Må jeg ha tilleggsprogramvare for å kunne spille Forza Motorsport 6: Apex?

Ja, du må ha DirectX 12 eller nyere installert for å kunne spille Forza Motorsport 6: Apex.

Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Tabellen nedenfor viser minimumskonfigurasjonen samt den anbefalte og ideelle systemkonfigurasjonen for Forza Motorsport 6: Apex for Windows 10.

Minimum

Anbefalt (1080p i 60 fps)

Ideelt (4K i 60 fps)

Operativsystem

Windows 10 – 64-biters
(1511-oppdateringen)

Windows 10 – 64-biters
(1607-oppdateringen)

Windows 10 – 64-biters
(1607-oppdateringen)

Prosessor

Intel Core i3-4170 på 3,7 GHz

Intel Core i7-3820 på 3,6 GHz

Intel Core i7-6700 på 4 GHz

GPU (skjermkort)

NVIDIA GeForce GT 740

Radeon R7 250X

NVIDIA GeForce GTX 970

Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

Radeon Fury X

Harddiskplass

30 GB

30 GB

SSD + 30 GB

RAM (minne)

8 GB

12 GB

16 GB

VRAM (skjermminne)

2 GB

4 GB

6+ GB

DirectX

DirectX 12

DirectX 12

DirectX 12

Inndataforslag

Xbox One-kontroller

Xbox One-kontroller

Xbox One-kontroller

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Forza Motorsport 6: Apex på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Gå til Options på hovedmenyen i Apex.
  2. Velg Video, og velg deretter Screen Resolution.
  3. Angi en lav innstilling for skjermoppløsningen. Lavere innstillinger kan fungere bedre.
  4. Sett Dynamic Render Quality til Low. Dermed maksimeres ytelsen på bekostning av visuell kvalitet.

Hvis du vil ha en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du se hjelpesiden Forza Motorsport Forum på Forza-nettstedet.

Hvor stort er Forza Motorsport 6: Apex?

Forza Motorsport 6: Apex krever minst 30 GB ledig harddiskplass for at du skal kunne laste det ned.

Du kan sjekke om enheten har nok ledig diskplass, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvor lang tid tar det å laste ned Forza Motorsport 6: Apex?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 3 timer å laste ned 30 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Forza Motorsport 6: Apex vises i den oppførte Installerte apper-delen på Start-menyen.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende fremgangsmåte:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), bør du stanse dem midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om oppdateringer er tilgjengelige.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkoblingen i Windows 10.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til Forza Motorsport 6: Apex?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (Xbox One- eller Xbox 360-kontroller anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Forza Motorsport 6: Apex støtter en rekke populære racingratt, for eksempel racingrattene Logitech G27 og Thrustmaster TX. Hvis du vil ha en fullstendig liste over ratt som støttes samt tips og triks for racingratt, kan du se hjelpesiden Forza Motorsport Forum.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille Forza Motorsport 6: Apex?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Forza Motorsport 6: Apex. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille Forza Motorsport 6: Apex?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Forza Motorsport 6: Apex i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Forza Motorsport 6: Apex. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Xbox One-versjonen og Windows 10-versjonen av Forza Motorsport 6: Apex er ulike versjoner. De to har forskjellige spillmoduser og utfordringer, og de nettbaserte funksjonene for de to opplevelsene er ikke direkte sammenkoblet. Forza Motorsport 6: Apex kommer imidlertid til å dra nytte av et sterkt felleskap av førere og lakkerere i Forza Motorsport 6 på Xbox One gjennom skybaserte Drivatars™ og aktuelle UGC-livreer.

Siden du må logge på Xbox Live med en Microsoft-konto for å kunne spille, kan du oppnå prestasjoner og poengsum i begge spillene. Fremgang du har i Xbox One-versjonen, overføres imidlertid ikke til Windows 10-versjonen eller omvendt.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned og installere Forza Motorsport 6: Apex?

Du kan laste ned og installere Forza Motorsport 6: Apex på opptil ti ulike Windows 10-enheter med samme Microsoft-konto.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Forza Motorsport 6: Apex til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs!  Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Forza Motorsport 6: Apex. Se Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Forza Motorsport 6: Apex, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg fikk en feilkode etter at jeg lastet ned Forza Motorsport 6: Apex. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du får en feilkode mens du laster ned, kan du gå til Verktøy for oppslag av feilkoder. Skriv inn koden for å få en detaljert forklaring og forslag til løsninger.