Feilmeldingen "Controller Disconnected" når du spiller Forza Motorsport 5

Problem

Følgende feilmelding vises når du spiller Forza Motorsport 5 på Xbox One-konsollen:

Controller Disconnected
Please reconnect the control for player <gamertag>

Dette betyr vanligvis at den aktive profilen som gjenkjennes av Xbox One, ikke er den samme profilen som spiller spillet. Dette kan skje hvis spillere bytter kontrollere, eller hvis én person bruker Xbox One mens en annen person er logget på og er aktiv i Forza.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

• Løsning 1: Kontroller at kontrolleren er riktig tilkoblet og har nye batterier.

Hvis du vil ha mer informasjon om kontrollere, kan du se Trådløs Xbox One-kontroller fungerer ikke som den skal.

• Løsning 2: Logg på ved hjelp av profilen som er angitt i feilmeldingen.
    1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
    2. Velg Bytt bruker eller Logg på for å velge gamertagen som er angitt i feilmeldingen.
  • Løsning 3: Avslutt og start Forza Motorsport 5 på nytt.
    1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Hjem for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
    2. Uthev Forza Motorsport 5.
    3. Trykk på menyknappen  på kontrolleren, og velg Avslutt.